text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Murfor

21 producten gevonden

Murfor wordt gebruikt bij metselwerk. Net als het bewapenen van beton heeft het als doel het metselwerk te verstevigen met een stalen bewapening. In de meeste gevallen wordt een murfor gebruikt bij het maken van een latei. En dan de latei bij de niet-dragende delen van de muur. Ook wordt het veel gebruikt om een metselmuur te verstevigen. Dit kan bijvoorbeeld ook het ondergrondse metselwerk zijn om zodoende de muur te beschermen tegen gronddruk. Meer weten over Murfor? Lees dan verder.

Het bewerken van Murfor

De stalen bewapening is korter te maken met een zogenaamde betonschaar. Ook deze is in onze assortiment terug te vinden. Mocht u Murfor eventueel met elkaar willen verbinden dan hebben we in ons assortiment ook binddraad. Door dit te gebruiken voorkomt u overlapping en of verplaatsing.

Hoeveel Murfor heeft u nodig?

Het is belangrijk om door een expert te laten berekenen hoeveel Murfor u nodig heeft. Dit is namelijk onder andere afhankelijk van het gewicht van het metselwerk wat er bovenop komt. De standaard afmeting die u in ons assortiment vindt is 3050x50mm.

Murfor kopen bij PontMeyer

Op deze pagina vindt u ons assortiment Murfor. Over het algemeen hebben we dit op voorraad waardoor we snel en betrouwbaar kunnen leveren. Normaal gesproken is dit binnen 1 tot 2 dagen waarbij we kunnen leveren op de door u gewenste locatie. Dit kan dus ook de bouwlocatie zijn. Als u nog niet eerder bij ons besteld heeft dan is het praktisch om eerst bij ons een account aan te maken. U doet dat in enkele simpele stappen. Hierna heeft u ook de mogelijkheid om alle prijzen te bekijken in onze webshop en kunt u een bestelling plaatsen. Naast onze webshop hebben we verspreid over het land vestigingen waar u terecht kunt en eventueel uw benodigde materiaal gelijk mee kunt nemen. Op onze vestigingen pagina vindt u welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.