text.skipToContent text.skipToNavigation

Bouwstaalmatten

3 producten gevonden
Product
Bouwstaalmat
Maatvoering
3000x2000x8mm
Een bouwstaalstaaf wordt toepgeapst in gewapende betonvloeren- en wanden in de woning en utiliteitsbouw. Afhankelijk van de constructie wordt er gekozen voor een minimale diameter van het gebruikte staal. 

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Bouwstaalmat
Maatvoering
3000x2000x6mm
Een bouwstaalmat wordt toepgeapst in gewapende betonvloeren- en wanden in de woning en utiliteitsbouw. Afhankelijk van de constructie wordt er gekozen voor een minimale diameter van het gebruikte staal.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Bouwstaalmat
Maatvoering
3000x2000x6mm
De thermisch verzinkte bouwstaalmat is een product met toegevoegde waarde en vermindert corrosievorming. Geribd staal, staalkwaliteit B500A.

€ xx,xx

€ xx,xx

Bent u op zoek naar bouwstaalmatten van hoogwaardig kwaliteit? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres! In ons assortiment hebben wij bouwstaalmatten, ideaal voor betonvloeren en wanden. Meer weten? Lees dan verder

Wat zijn bouwstaalmatten?

Bouwstaalmatten worden ook wel wapeningsnetten genoemd en zijn geruite, stalen netten. Deze worden toegepast in gewapende betonvloeren- en wanden in de woningbouw en utiliteitsbouw. Dit zorgt voor bewapening en versterking van betonnen vloeren en wanden. Ook kunnen bouwstaalmatten gebruikt worden als wapening in prefab elementen, onderwapening, bovenwapening, randwapening, voegwapening (breedplaatvloer) enz.

Bij PontMeyer hebben we de bouwstaalmatten in twee metingen:

  • 3000x2000x6mm
  • 3000x2000x8mm

Ook hebben wij de bouwstaalmatten verkrijgbaar in verzinkt. De thermisch verzinkte bouwstaalmat is een product met toegevoegde waarde en vermindert corrosievorming.

Bouwstaalmatten kopen bij Pontmeyer

Bent u geïnteresseerd in het kopen van bouwstaalmatten? Dat kan nu snel en eenvoudig via onze webshop! Wanneer u de bestelling vandaag nog voor 13u plaatst, heeft u het morgen al in huis! Wilt u de bouwstaalmatten liever eerst in het echt bekijken? Dat kan! U kunt altijd langskomen bij één van onze vestigingen! Heeft u nog vragen over de bouwstaalmatten of een van onze andere producten? Bel dan gerust naar onze klantenservice via 075-653 62 92. Ook kunt u een mailtje sturen naar info@pontmeyer.nl.