text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Materiaalsoort
Productgroep
Filter 3 resultaten

Betongaas

3 producten gevonden

Betongaas wordt gebruikt om beton te bewapenen. Zo voorkomt het betongaas scheuren in het beton en behoudt het beton beter zijn stijfheid. Het heeft de vorm van een rooster en is gemaakt van staaldraad. De vorm van betongaas doet denken aan een net, vandaar dat het ook wel een wapeningsnet wordt genoemd. U kunt het gebruiken voor het bewapenen van dekvloeren en schuttingen. Meer weten? Lees hier verder

Betongaas bij dekvloeren

Om de kwaliteit en levensduur van een dekvloer te verhogen wordt er een wapeningsnet onder de dekvloer geplaatst voordat deze wordt gelegd. Ook hier voorkomt het wapeningsnet scheuren in de vloer en bevorderd het de stijfheid van de vloer. Verder zorgt het wapeningsnet voor een egale oppervlakte. De wapeningsnetten worden vooral toegepast wanneer de vloer is voorzien van vloerverwarming of wanneer er een grote druk op de vloer komt te staan door werkzaamheden. Betongaas kan zowel bij gietvloeren voor binnen en buiten gebruikt worden.

Betongaas in de tuin

Een sterk en mooi tuinscherm waar bijvoorbeeld een klimplant in kan groeien maakt u eenvoudig van betongaas. Elke tuin heeft natuurlijk zijn eigen afmetingen. Mocht de gewenste afmeting niet in ons assortiment zitten kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen komen wij vast en zeker tot een goede oplossing. Het fijne is dat het licht van gewicht is. Hierdoor is het product ook meteen gebruiksvriendelijk. Verder is het product bestendig tegen kou, regen en alle andere weersomstandigheden die gepaard gaan met het Nederlandse klimaat.

Betongaas kopen

Betongaas kopen kan gemakkelijk en snel bij Pontmeyer. Wist u dat u voor meer dan 20.000 artikelen bij PontMeyer terecht kunt? Bij PontMeyer hebben wij alle materialen in huis die u nodig hebt voor het uitvoeren van uw project. Onze 48 drive-in locaties zorgen ervoor dat dat er altijd een filiaal bij u in de buurt is. Verder staan onze vakmensen altijd klaar om u advies op maat te geven. Neem telefonisch contact met onze vakmensen op door te bellen naar 075-6536292. Buiten onze vakkennis werken wij ook graag samen met u. Door te zorgen voor een schone en overzichtelijke loods streven wij naar een langdurige samenwerking met u als klant. Om hier nog een schepje bovenop te doen beschikken wij over een bewerkingsafdeling waar wij producten voor u op maat kunnen maken en ook nog eens snel leveren. Voor producten op voorraad geldt dat als u voor 13:00 besteld deze morgen al geleverd worden.