text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Productgroep
Filter 3 resultaten

Gipsblokken

3 producten gevonden

Een gipsblok ook wel bekend als giboblok is een bouwmateriaal dat bestaat uit stucgips. Dit materiaal is perfect voor het creëren van een scheidingswand of voorzetwand in een woning of kantoorruimte. Het gewicht van de gipsblokken maakt het materiaal gebruiksvriendelijk. Dit gewicht zal per product een kleine variatie bevatten. Meer weten over gipsblokken. Lees hier verder

Gipsblokken afmetingen

De afmetingen van gipsblokken variëren per fabrikant. Wel bestaan er algemene richtlijnen waaraan het product moet voldoen. Zo zullen de meeste gipsblokken een lengte hebben van ongeveer 650 tot 670 millimeter en een hoogte van 500 millimeter. Zo heeft u dus 3 gipsblokken nodig hebben om een oppervlakte van 1m2 op te vullen. Verder is het product verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Wanneer u naar het gewenste product navigeert, kunt u bij de productbeschrijving de samenstelling terug vinden. De verschillende samenstellingen hebben invloed op de geluidsisolatie van de blokken.

De eigenschappen van gipsblokken

Gipsblokken zijn een unieke producten die veel voordelen kent. Zo zijn de blokken brandwerend. In het stucgips waar de blokken van zijn gemaakt bevindt zich kristalwater. Wanneer er brand ontstaat zal het water uit de blokken verdampen en werkt het als een brandvertrager. Bij een dikte van 100 millimeter wordt de brand voor maar liefst 3 uur tegengehouden. Verder zijn de blokken geluidsisolerend. Dit komt doordat de blokken via elastische verbindingen met het dak en de vloer worden verbonden. Dit gaat de akoestiek in een kamer tegen. Tot slot zijn de blokken een duurzaam bouwmateriaal. Het gips wordt namelijk uit de natuur gehaald en de natuur is rijkelijk voorzien van deze stof.

Gipsblokken kopen bij PontMeyer

Koop eenvoudig en snel uw producten door deze toe te voegen aan uw winkelwagen. Wanneer u een account bij ons aanmaakt zal het bestelproces nog sneller verlopen. Is uw bestelling boven de €450,- dan profiteert u ook nog eens van een gratis bezorging. Wist u trouwens dat wij bij Pontmeyer duurzaam werken? Zo kopen wij enkel gecertificeerd hout in en beschikken wij over een CO2-prestatieladder certificaat. Op onze milieu & certificering pagina vindt u alle informatie hierover. Verder geven wij u graag advies op maat. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch door te bellen naar 075-6536292 ook kunt u snel een WhatsApp bericht sturen naar +31 75 653 62922. Wilt u op de hoogte blijven van alle acties en nieuwe producten van PontMeyer? Vergeet dan niet om u onder op deze pagina in te schrijven voor de nieuwsbrief.