text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Watervast MDF

Watervaste MDF platen, oftewel vochtwerend MDF, zijn eenvoudig bewerkbaar en geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes doordat het verlijmd is met watervaste lijm. Met deze platen creëer je scheidingswanden en vensterbanken, maar kun je ook badkamermeubels maken. Verder kun je de platen gebruiken voor het maken van plinten, architraven en keukenkastjes.

Naast watervast MDF vindt u ook MDF standaard, MDF gegrond en MDF brandvertragend en zelfs watervast multiplex in ons assortiment.

Wat is watervast MDF?

Een betere betere benaming voor het watervaste MDF is vochtwerende MDF. De term watervast MDF is ontstaan doordat gebruik wordt gemaakt van watervaste lijm. Door het gebruik van deze lijm, is de plaat beter bestand tegen vocht. De platen wordt gemaakt van kleine houtvezels die onder hoge druk en temperatuur met elkaar worden verlijmd. De kern van de plaat heeft een herkenbare donkerbruine kleur.

Toepassingen van vochtwerend MDF

Vochtwerende MDF platen worden toegepast in verschillende ruimtes. Zo wordt het alleen al in de badkamer voor verschillende toepassingen gebruikt. Met de platen creëer je scheidingswanden en vensterbanken, maar kun je ook badkamermeubels maken. Verder kun je de platen gebruiken voor het maken van plinten, architraven en keukenkastjes.

 

 

 

 

 

 

 

Watervast MDF bij PontMeyer kopen

 

 

 

 

 

 

 

Vind de watervaste MDF platen voor jouw project bij PontMeyer. Log in of creëer eenvoudig in twee stappen een account om de prijzen in te zien. Plaats vervolgens je bestelling eenvoudig online en laat de watervaste MDF platen bezorgen op de door jou gewenste locatie. Heb je nog vragen? Kom dan langs in één van onze vestigingen of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!