text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Dikte (mm)
Afmeting (mm)
Uitvoering
Randafwerking
Merk
Brandklasse
Oppervlakte afwerking
Samenstelling
Productgroep
Filter 6 resultaten

Watervast MDF

6 producten gevonden

Watervast MDF

MDF is een plaatmateriaal dat eenvoudig bewerkbaar is, maar niet geschikt is voor toepassingen in vochtige ruimtes. Heb je plaatmateriaal nodig dat wel vochtwerend is? Kies dan voor watervaste MDF platen. Doordat deze verlijmd zijn met een watervaste lijm, kunnen de platen wel toegepast worden in vochtige ruimtes. Naast watervast MDF vindt u ook MDF standaard, MDF gegrond en MDF brandvertragend in ons assortiment.

Wat is watervast MDF?

Een betere betere benaming voor het watervaste MDF is vochtwerende MDF. De term watervast MDF is ontstaan doordat gebruik wordt gemaakt van watervaste lijm. Door het gebruik van deze lijm, is de plaat beter bestand tegen vocht. De platen wordt gemaakt van kleine houtvezels die onder hoge druk en temperatuur met elkaar worden verlijmd. De kern van de plaat heeft een herkenbare donkerbruine kleur.

Toepassingen van vochtwerend MDF

Vochtwerende MDF platen worden toegepast in verschillende ruimtes. Zo wordt het alleen al in de badkamer voor verschillende toepassingen gebruikt. Met de platen creëer je scheidingswanden en vensterbanken, maar kun je ook badkamermeubels maken. Verder kun je de platen gebruiken voor het maken van plinten, architraven en keukenkastjes.

Watervast MDF bij PontMeyer kopen

Vind de watervaste MDF platen voor jouw project bij PontMeyer. Log in of creëer eenvoudig in twee stappen een account om de prijzen in te zien. Plaats vervolgens je bestelling eenvoudig online en laat de watervaste MDF platen bezorgen op de door jou gewenste locatie. Heb je nog vragen? Kom dan langs in één van onze vestigingen of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!