text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

MDF gegrond

MDF gegrond platen zijn gegrond met UV primer. Doordat de platen voorzien zijn van een grondlaag hoeven deze alleen nog afgelakt te worden in de gewenste kleur. Daarnaast zijn de platen alleen geschikt voor binnen toepassingen, omdat de platen het vocht niet buiten kunnen houden.

Toepassingen MDF gegrond

MDF gegrond platen zijn, dankzij de grondlaag, geschikt voor binnen toepassingen in droge ruimtes. Het toepassen van de platen in ruimtes die vochtig kunnen worden, zoals de badkamer, keuken of kelder raden we af, omdat de platen het vocht niet buiten kunnen houden.

Naast gegrond MDF vind je in ons assortiment ook:

Afmetingen gegrond MDF

Bij PontMeyer vind je gegronde MDF platen in verschillende dikte- en lengtematen. De meest verkochte plaat is MDF gegrond 18 mm. Daarnaast vind je de verschillende diktematen terug in ons assortiment van 9 mm tot 25 mm. De platen zijn er in twee verschillende afmetingen: 2440 x 1220 mm en 3050 x 1220 mm.

MDF wit gegrond

De witte MDF platen zijn aan beide kanten gegrond met een witte UV-primer laag. Hierdoor zijn de platen zeer geschikt als schilderklare basisplaat welke direct met lakverf (op water- of solventbasis) kunnen worden afgelakt. Naast MDF hebben we ook betonplex wit.

MDF gegrond kopen

Wil je gegronde MDF platen kopen bij PontMeyer? Maak dan in twee eenvoudige stappen een online account bij ons aan. Zo kun je onze prijzen inzien en je bestelling plaatsen. Liever niet online bestellen? Dan ben je van harte welkom in een van de vestigingen bij jou in de buurt. Maak gebruik van onze handige drive-in om jouw lading gegronde MDF platen droog in te laden.

Heb je een vraag over ons assortiment aan MDF gegrond platen? Of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder!