text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Dikte (mm)
Afmeting (mm)
Milieucertificaat
Dikte afwerklaag
Garantie
Garantie periode
Filter 15 resultaten

Constructieplaat

15 producten gevonden

Constructieplaat

Constructieplaten herken je aan de meerdere, dunne lagen hout of aan de grove vezels die met lijm zijn samengeperst. De platen worden ingezet bij verschillende constructies. Daarnaast worden deze platen ook gebruikt voor het plaatsen van een wand of plafond, het leggen van vloeren en het maken van meubels. Constructieplaten kunnen zowel binnen als buiten worden gebruik. Kies voor exterieur verlijmde platen indien je ze buiten wilt gebruiken. Wanneer de platen niet exterieur verlijmd zijn zal de plaat na enkele weken opzwellen door het vocht.

Constructieplaat 18 mm

Een constructieplaat 18 mm is de meest gebruikte constructieplaat. De platen zijn dik genoeg voor dragende constructies en licht in gewicht. In het assortiment vind je OSB en underlayment constructieplaten van 18 mm dik.

Constructieplaten voor binnen

Voor interieur gebruik van constructieplaten kun je kiezen uit verschillende platen:

Deze platen hebben ieder andere eigenschappen en zijn niet geschikt voor buiten.

Constructieplaten voor buiten

Exterieure constructieplaten zijn voorzien van een voorbehandeling. Hierdoor worden de platen niet aangetast door vocht. In het assortiment van PontMeyer vind je twee constructieplaten die geschikt zijn voor buitengebruik: Hardhouten multiplex en betonplex.

Constructieplaten kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je constructieplaten kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste constructieplaten op voorraad.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.