text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Constructief & Underlayment

22 producten gevonden

Bent u op zoek naar constructieplaten? Dan bent u precies waar u moet zijn. Bij Pontmeyer vindt u een ruim overzicht aan constructieplaten, die te gebruiken zijn voor vele toepassingen. Denk aan het plaatsen van een wand of plafond, het leggen van vloeren en dakbedekking en het maken van meubels en andere constructies. Wij verkopen verschillende soorten constructieplaten, zoals OSB platen, underlayment platen en spaanplaten tong en groef.

Constructieplaten kopen

Wilt u graag constructieplaten bestellen? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Hierna kunt u onze prijzen inzien en uw constructieplaten online bestellen.

Underlayment of OSB

Underlayment en OSB zijn veelgebruikte constructieplaten. Ze bestaan uit verlijmde laagjes hout of uit grove vezels die met lijm samengeperst worden tot een massieve plaat. Beide constructieplaten zijn goed te gebruiken als wand-, vloer- en dakplaten.

Constructieplaten en PontMeyer

Heeft u vragen over onze constructieplaten, of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan iedere werkdag van 07.00-17.00 voor u klaar. Koopt u uw constructieplaat liever niet online? Breng dan een bezoek aan een van onze vestigingen bij u in de buurt. Wij helpen u ook daar heel graag verder.