text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Merk
Afmeting (mm)
Dikte (mm)
Toon meer Toon minder
Toepasbaarheid
Toepassingsgebied
Brandklasse
Productgroep
Filter 11 resultaten

Cementgebonden plaat

11 producten gevonden

Cempanel cementgebonden plaat is een spaanplaat opgebouwd uit drie lagen. Deze lagen bestaan uit houtspaanders, water, portlandcement en houtminimaliseringsstoffen.

PontMeyer heeft Cempanel cementgebonden plaat in de afmeting 2600x1250mm met diktes van 10mm, 12mm, 16mm en 18mm. Wilt u meer weten over de mogelijke toepassingen voor cementgebonden platen, of hoe u deze het beste kunt verwerken? Lees dan verder.

Toepassing cementgebonden plaat

De Cempanel cementgebonden plaat is voor zowel buiten als binnen geschikt en is te gebruiken voor gevelbekleding, plafondbekleding, dakkapellen en onder andere vloerplaten. De Cempanel cementgebonden plaat staat bekend om uitstekende kenmerken in geluidisolatie, brandwerendheid en vochtbestendigheid.

Cementgebonden plaat bewerken

De Cempanel cementgebonden plaat is zoals traditioneel hout te bewerken. Het is geen probleem om de plaat te zagen, frezen, boren en schuren. Het is belangrijk om de Cempanel cementgebonden plaat te bevestigen op een stevige, stabiele ondergrond. Cempanel cementgebonden plaat kunt u bevestigen door middel van de spax spaanplaatschroef torx.

Cempanel cementgebonden plaat koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.