text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Cementgebonden plaat

Een cementgebonden plaat wordt gemaakt door het samenpersen van houtvezels, cement, water en watergas. Het wordt ook wel cempanel, houtvezelcementplaat of betonvezelplaat genoemd. De platen hebben de sterkte van cement en de flexibiliteit van hout. Cempanel is een duurzaam alternatief voor andere plaatmaterialen.

Cementgebonden plaat bewerken

De Cempanel cementgebonden plaat is zoals traditioneel hout te bewerken. Het is geen probleem om de plaat te zagen, frezen, boren en schuren. Het is belangrijk om de Cempanel cementgebonden plaat te bevestigen op een stevige, stabiele ondergrond. Cempanel cementgebonden plaat kunt u bevestigen door middel van de spax spaanplaatschroef torx.

Cempanel cementgebonden plaat koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.

Cementgebonden plaat kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je cementgebonden platen kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste producten op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwe assortiment en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.