text.skipToContent text.skipToNavigation

Beton multiplex

  • 1(current)
  • 3
44 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Beton multiplex plaat is een multiplex plaat met een afwerklaag van epoxy. Dit zorgt ervoor dat het materiaal een harde en waterdichte afwerking heeft. Op deze pagina vindt u de verschillende varianten. Wilt u meer weten over Beton multiplex, Lees dan verder.

Toepassingen beton multiplex

Over het algemeen wordt beton multiplex gebruikt voor bekisting in de bouw om bijvoorbeeld beton te storten. Daarnaast wordt beton multiplex veel gebruikt voor bijvoorbeeld bodems van aanhangwagens. Het materiaal is door de epoxy laag waterbestendig. Vaak wordt voor de bodemplaat gekozen voor de plaat met honingraat of geweven structuur.

Beton multiplex 18mm

De meest gehanteerde diktemaat is 18mm. Deze beton multiplex plaat is het meest allround en kan voor veel toepassingen worden ingezet. In ons assortiment vindt u diverse maten met de diktemaat 18mm. De kans is groot dat u bij ons de gewenste maat vindt.

Verwerken van beton multiplex

Met het juiste gereedschap is beton multiplex goed te verwerken. Voor het zagen is het verstandig om een goede cirkelzaag te gebruiken. Overigens kunt u natuurlijk ook beton multiplex op maat laten zagen. Informeer hiervoor bij één van onze vestigingen wat zij hierin voor u kunnen betekenen.

Beton multiplex en PontMeyer

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan beton multiplex. De meeste artikelen zijn bij ons op voorraad waardoor we snel en betrouwbaar kunnen leveren op uw bouwlocatie.