spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Zwaag

Adres

De Factorij 23
1689 AK Zwaag

Contact

tel: 0229-212300
zwaag@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

Bent u op zoek naar een houthandel en bouwmarkt in Zwaag, Hoorn, Andijk, Hoogkarspel, Enkhuizen, Medemblik, Middenmeer, Nibbixwoud, Wervershoof, Wieringerwerf of Wognum? Voor een ruim assortiment aan hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren kunt u terecht bij Houthandel en bouwmarkt Zwaag.

Groothandelsprijzen

Maak een account aan om direct de prijzen van onze producten/ materialen online te kunnen bekijken. U ontvangt dan ook een inkoopkaart, waarmee u op een snelle manier spullen kunt kopen. Bij de vestiging PontMeyer Zwaag vindt u scherpe prijzen voor grote partijen hout en bouwmaterialen. Heeft u een grote partij materialen nodig? Vraag dan een offerte aan.


Vakkennis en service

In de vestiging Zwaag vindt u een zeer behulpzaam en vakkundig team. De medewerkers kunnen u adviseren over welke bouwmaterialen u nodig heeft voor uw klus. Wilt u uw platen direct laten zagen? Dan bent u bij PontMeyer Zwaag aan het juiste adres. Onze medewerkers zagen het direct in de vestiging, terwijl u met een andere medewerker de rest van de spullen inlaadt. Heeft u een online afhaalorder geplaatst voor PontMeyer Zwaag? Dan wordt dit netjes voor u klaargezet, zodat u snel weer verder kunt met uw klus.


Assortiment

De houthandel en bouwmarkt PontMeyer Zwaag is gespecialiseerd de houthandel op het gebied van tuin- en beschoeiingshout. Denk hierbij aan verschillende maten van Angelim, Azobe, geïmpregneerd vuren en Douglas. Het assortiment stopt niet bij deze artikelen. De vestiging Zwaag heeft ook veel A-merken bouwmaterialen. Zo vindt u hier merken als DEWALT, Gyproc, Weber, Spax en nog veel meer.

Showroom

Wilt u graag de artikelen bekijken? Kom dan langs bij PontMeyer Zwaag. U vindt hier een deuren showroom met merken als Skantrae, Svedex, Weekamp en ComfiDoor. Tevens vindt u presentaties van andere materialen zoals, UPM composiet vlonderplanken en Keralit.

Bereikbaarheid

PontMeyer Zwaag is goed bereikbaar vanuit heel West Friesland. U vindt onze prachtige vestiging op industrieterrein Westfrisia aan de Factorij 23 Zwaag. U bent van harte welkom om langs te komen. De koffie staat klaar.


Bekijk onze actuele acties

 

 


Volg ons ook op: