spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Winterswijk

Adres

Handelscentrum 4
7102 AL Winterswijk

Contact

tel: 0543-520020
winterswijk@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

Bent u op zoek naar hout en bouwmaterialen en bent u gevestigd in Winterswijk, Lichtenvoorde, Aalten, Groenlo, Eibergen of Ruurlo? Dan kunt u snel en gemakkelijk terecht bij Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Winterswijk. Hier kunt u terecht voor een ruim assortiment aan hout, plaatmaterialen, bouwmaterialen, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen en gereedschappen.

Groothandelsprijzen

PontMeyer Winterswijk verkoopt grote partijen hout- en bouwmaterialen voor een scherpe prijs. Wilt u alvast de prijzen inzien van de artikelen? Maak dan een account aan. Tevens ontvangt u een inkoopkaart waarmee u snel uw spullen kunt kopen in de vestiging. Heeft u een groot project? Vraag dan een offerte aan bij PontMeyer Winterswijk. Informeer hiervoor bij de houthandel en bouwmarkt PontMeyer Winterswijk.

Vakkennis en service

De hout- en plaatspecialisten van de drive-in van PontMeyer Winterswijk staan voor u klaar. Zij kunnen u adviseren over welke materialen u nodig heeft voor uw klus. Vervolgens kunnen zij het hout- en plaatmateriaal direct op maat zagen. Tevens helpen de medewerkers u met het inladen van uw auto of aanhangwagen.

Assortiment

Het assortiment van PontMeyer Winterswijk is zeer groot. U vindt hier het standaard assortiment van PontMeyer. Naast het standaard assortiment heeft houthandel en bouwmarkt PontMeyer Winterswijk ook diverse afmetingen van Douglas hout op voorraad liggen. Heeft u gevelpanelen of deuren nodig? Bij PontMeyer Winterswijk kunt u o.a. terecht voor de merken Keralit en Skantrae.

Zoekt u naar A-merken als DEWALT, Gyproc, Isover en EPDM? Dan kunt u langskomen bij de vestiging. Hier vindt u nog veel meer A-merken.

 

Bereikbaarheid PontMeyer Winterswijk

Wilt u langskomen bij PontMeyer Winterswijk? De vestiging ligt op het handelscentrum 4 en is uitstekend te bereiken. Heeft u nog vragen? U bent van harte welkom in de vestiging of u kunt contact opnemen voor meer informatie.


 

Bekijk onze actuele acties

 

 


Volg ons ook op: