spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Tilburg

Adres

Orionstraat 20
5015 BR Tilburg

Contact

tel: 013-4620200
tilburg@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

 

De houthandel en bouwmarkt PontMeyer Tilburg is al vanaf de oprichting van PontMeyer een gevestigde naam in de omgeving van Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Het Hoekse, Vijfhuizen en Hulten. In onze houthandel en bouwmarkt PontMeyer Tilburg vindt u een breed assortiment aan bouwmaterialen. U vindt hier velerlei plaatmaterialen, houtsoorten, ijzerwaren, gereedschappen en bevestigingsmaterialen voor elke klus.


Vakkennis en service

In onze vestiging in Tilburg vindt u een team van specialisten die u adviseert bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om gevelmaterialen , gereedschappen of deuren: wij hebben de kennis in huis. Daarnaast staan wij in goed contact met onze leveranciers die, mocht het nodig zijn, ons ook nog kunnen ondersteunen.


A-merken voor de bouw

De houthandel en bouwmarkt PontMeyer Tilburg heeft een uitgebreid  assortiment materialen voor de professionele bouwer. Echter, particulieren kunnen hier uiteraard ook gebruik van maken. Met het “One stop shopping” principe kunt u bij ons terecht voor alle materialen die u nodig heeft voor uw klus. Dit bespaart u veel tijd en geld.

Showroom met deuren

Wij beschikken in de houthandel en bouwmarkt PontMeyer Tilburg over een deurenshowroom waar u uw klanten de gewenste deur uit kunt laten zoeken. Daarnaast vindt u hier een assortiment schuifdeurkasten en kunt u ook verschillende houten vloeren bekijken.

Drive in Afhaalcentrum

De houthandel en bouwmarkt PontMeyer Tilburg heeft een drive in afhaalcentrum waar u uw materialen overdekt kunt inladen. De medewerkers van het afhaalcentrum zullen u hier vanzelfsprekend op een prettige manier mee helpen. Ook beschikken wij hier over een platenzaag waarmee het plaatmateriaal op maat gezaagd kan worden. Verder zult u er een uitgebreide shop vinden met meer dan 5000 artikelen.

Bezorgservice

Natuurlijk kunnen de materialen ook bij u thuis worden bezorgd. Wij beschikken over een groot logistiek centrum in Tilburg vanwaar wij heel Zuid Nederland beleveren. Voor materialen uit voorraad geldt de regel: voor 12.00 uur besteld de volgende dag in huis.

 

Bereikbaarheid PontMeyer Tilburg

U vindt ons in de Orionstraat op industrieterrein Loven. Hierdoor zijn  wij makkelijk bereikbaar en bent u ook zo weer onderweg om op uw werk te komen.

Bekijk onze actuele acties

 

 


Volg ons ook op: