spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Middelburg

Adres

Fagotweg 4a
4337 RC Middelburg

Contact

tel: 0118-624442
middelburg@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

  • Team PontMeyer Middelburg
  • PontMeyer Middelburg
  • Drive-in afhaalcentrum
  • Winkel PontMeyer Middelburg


PontMeyer Middelburg is dé plek voor heel bouwend Zeeland!

Sinds oktober 2013 in een prachtig nieuw pand aan de Fagotweg 4a, op industrieterrein Mortiere.
Supersnel te bereiken vanaf de A58 en naast een mooie Drive-In is er voldoende parkeergelegenheid.

Kennis van hout en bouwmaterialen

Bij ons kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft op het gebied van hout en bouwmaterialen. Wij hebben de kennis in huis en helpen u bij het kiezen van de juiste materialen en toepassing. Kunnen wij een vraag niet beantwoorden? Dan zoeken wij het uit en zorgen dat u het antwoord alsnog krijgt.

Alle materialen voor uw klus van de beste kwaliteit

Wij hebben alle materialen in huis die u nodig heeft voor uw klus. Bij ons vindt u alles op het gebied van hout, bouwmateriaal, gereedschap, ijzerwaren, sanitair en installatiemateriaal. Hebben wij iets niet? Dan bestellen wij het voor u of we nemen het op in ons assortiment.
De producten en diensten van ons bedrijf voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. A-merken en A-service. Waar voor uw geld is ons uitgangspunt. Wij reizen de hele wereld af om de juiste producten te vinden. Uw tips zijn voor ons inspiratie tot actie.

Snel en droog hout en bouwmaterialen afhalen

In onze drive-in kunt u naar binnen rijden zodat u en uw producten altijd droog blijven. Bovendien kunt u hierdoor snel en eenvoudig laden. Indien u bij ons de producten komt ophalen helpen wij u bij het inladen en ontvangt u een gratis kopje koffie. Wij zorgen ook dat u nooit te lang bij de balie staat te wachten.

Hout en bouwmateriaal snel bezorgd

Voor artikelen die op voorraad zijn geldt: vóór 12 uur besteld is morgen in huis! Wij kunnen zelfs op hoogte lossen. Met onze moderne bewerkingsafdeling zorgen wij dat vrijwel alle bewerkingen mogelijk zijn en op korte termijn worden geleverd.

Altijd tevreden

Wij ontvangen u vriendelijk en zijn blij als u weer bij ons binnenkomt of ons belt. Ook zorgen wij voor schone producten, een schone loods en bouwwinkel. Wij doen wat wij beloven. Bent u ergens niet tevreden over? Meld het ons en wij zorgen altijd voor een oplossing. Bij ons gaat elke klant tevreden de deur uit!

Goed omgaan met milieu

Wij verhandelen en stimuleren het gebruik van houtproducten uit bossen die verantwoord beheerd worden en gecertificeerd zijn door o.a. FSC en PEFC. Wij ondersteunen u graag bij de keuze en het toepassen van gecertificeerd hout. Maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt voor ons ook in dat producten op milieuvriendelijke wijze worden verwerkt en getransporteerd. Voor het terugdringen van de CO2-uitstoot hebben wij de Lean & Green Award gekregen.

Bouwmaterialen acties

Naast onze landelijke acties, die vermeld staan op deze website en in onze Bouwkrant, hebben wij ook regelmatig lokale acties! Volg ons op Twitter en Facebook om hiervan op de hoogte te blijven en te profiteren!

Contact met PontMeyer Middelburg

Wilt u graag een afspraak maken met onze vestiging om u te helpen of om de mogelijkheden van onze vestiging met u te bespreken, neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager Rutger van der Beek (06-22923658) of onze buitendienstmedewerker Erwin Carol (06-53339390). Vanzelfsprekend kunt u tijdens openingstijden ook contact opnemen met één van onze medewerkers op bovengenoemd telefoonnummer, faxnummer of e-mailadres. We horen u graag!


Bekijk onze actuele acties

 


Volg ons ook op: