spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Hoorn

Adres

Protonweg 17
1627 LD Hoorn

Contact

tel: 0229-212725
hoorn@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 7:00 tot 17:00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur (in de showroom alleen op afspraak)

 

Dé houthandel en bouwmarkt voor Hoorn, Enkhuizen en Purmerend. PontMeyer is de grootste houthandel in West-Friesland, én daarbuiten. Met 48 locaties door heel Nederland is er altijd een PontMeyer bij u in de buurt. Ook voor plaatmaterialen, bouwmaterialen, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren kunt u terecht in onze bouwmarkt.

PontMeyer Hoorn levert ook een uitgebreid assortiment keukens, deuren, vloeren en kasten. Onze vestiging levert aan iedereen die (ver)bouwt, particulier en professioneel. Bij ons kunt u kopen voor groothandels prijzen. Maak direct een online account aan of log in om prijzen te zien.

 

Schat aan vakkennis

In elke houthandel van PontMeyer vindt u onze hout- en plaatspecialisten die u van het beste advies kunnen voorzien, wij denken graag met u mee. PontMeyer Hoorn beschikt daarnaast over vakspecialisten op het gebied van keuken inrichting, binnendeuren en buitendeuren. Voor advies op maat bent u bij PontMeyer Hoorn aan het juiste adres!

 

Uitstekende service

PontMeyer staat voor een kwaliteit, A-merken in de bouw en een uitstekende service. Wij helpen u graag bij het inladen van uw producten. Snel uw hout of plaatmateriaal op maat zagen? Wij kunnen uw producten direct op maat voor u zagen. Heeft u online besteld? Wij zetten uw order klaar in onze bouwmarkt zodat u snel door kunt naar uw klus.

Keuken showroom

Van een standaard projectkeuken tot een droomkeuken op maat, PontMeyer Hoorn helpt u bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw keuken geheel volgens de wensen van u of uw klant samenstellen.

meer info

Deuren showroom

PontMeyer Hoorn heeft binnendeuren en buitendeuren die passen bij ieder interieur. Onze uitgebreide collectie binnendeuren bevat topmerken als Comfidoor, HollanDeur, Weekamp, Skantrae, Svedex, Austria en HBI.

meer info

Bereikbaarheid PontMeyer Hoorn

PontMeyer Hoorn is uitstekend bereikbaar vanuit Hoorn, Enkhuizen en Purmerend. U vindt ons drive-in afhaalcentrum op industrieterrein Hoorn80, aan de provinciale weg van Hoorn naar Enkhuizen. Kom langs in onze vestiging of neem contact op voor meer informatie.


Bekijk onze actuele acties

 

 


Volg ons ook op: