spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Hilversum

Adres

Vreelandseweg 2-8
1216 CG Hilversum

Contact

tel: 035-6241652
hilversum@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 06.30 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur


Dé houthandel en bouwmarkt voor Loosdrecht, Laren, Bussum en Kortenhoef. PontMeyer is de grootste houthandel in Het Gooi, én daarbuiten. Met 45 locaties door heel Nederland is er altijd een PontMeyer bij u in de buurt. Ook  voor plaatmaterialen, bouwmaterialen, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren kunt u terecht in onze bouwmarkt.

Onze vestiging levert aan iedereen die (ver)bouwt, particulier en professioneel. Bij ons kunt u kopen voor groothandels prijzen. Maak direct een online account aan of log in om prijzen te zien.

Schat aan vakkennis

In elke houthandel van PontMeyer vindt u onze hout- en plaatspecialisten die u van het beste advies kunnen voorzien, wij denken graag met u mee.


Douglas hout in diverse maten

PontMeyer staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en A-merken in de bouw. Naast onze standaard hout-, plaat- en bouwmaterialen heeft PontMeyer Hilversum Douglas hout in de maten 22x200, 150x150 en 200x200 op voorraad liggen. Daarnaast treft u diverse beitsen en lakken van het merk Finess.

Uitstekende service

In Hilversum staat ons verkoopteam met plezier voor u klaar. Wij helpen u graag bij het inladen van uw producten. Snel uw hout of plaatmateriaal op maat zagen? Wij kunnen uw producten direct op maat voor u zagen. Ook voor het slijpen van uw zaagbladen en beitels kunt u bij PontMeyer Hilversum terecht.

Online bestellen

Wij zetten uw order klaar in onze bouwmarkt zodat u snel door kunt naar uw klus. Voor materialen die wij uit voorraad leveren geldt: voor 12 uur besteld, morgen in huis.


Deuren showroom

In onze deuren showroom treft u binnendeuren en buitendeuren die passen bij ieder interieur. Onze collectie binnendeuren en buitendeuren bevat topmerken als Skantrae, Wehkamp en Comfidoor.

Bereikbaarheid PontMeyer Hilversum

PontMeyer Hilversum is uitstekend bereikbaar vanuit Loosdrecht, Laren, Bussum en Kortenhoef. U vindt ons binnen de bebouwde kom van Hilversum aan de Vreelandseweg 2-8. Kom langs in ons drive-in afhaalcentrum of neem contact op voor meer informatie.


Bekijk onze actuele acties

 

 


Volg ons ook op: