spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Heemstede

Adres

Nijverheidsweg 14
2102 LL Heemstede

Contact

tel: 023-5290277
heemstede@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Heemstede is al jaren de bouwmarkt voor de omgeving van Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Lisse, Cruquius en Hoofddorp. In de vestiging vindt u een grote hoeveelheid bouwmaterialen. Denk hierbij aan verschillende soorten hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren.

A-merken voor de bouw

In de houthandel en bouwmarkt PontMeyer Heemstede vindt u verschillende A-merken:
Spax, Den Braven, Axa, Stanley, Svedex, Gyproc, Bribus keukens en nog veel meer.

De houthandel en bouwmarkt Pontmeyer Heemstede levert zowel aan aannemers als aan particulieren. Om de prijzen in te zien, kunt u hier direct een account aanmaken. Bovendien ontvangt u als nieuwe klant een inkoopkaart met welk u gemakkelijk aankopen kunt doen bij de 45 PontMeyer vestigingen.


Vakkennis en service

Het team van PontMeyer Heemstede staat klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze en helpt u tevens bij het inladen van uw materialen. Als houthandel en bouwmarkt kunnen wij bovendien het gekochte hout voor u op maat zagen, zowel de planken en balken als het plaatmateriaal. Bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer Heemstede kunt u ook terecht voor het slijpen van uw botte zaagbladen en beitels.

In de vestiging vindt u een zeer ervaren en hecht team, dat met veel enthousiasme zijn werk doet. Er wordt snel en direct contact gezocht met de klant. Hierdoor krijgt u een goede service en een directe lijn met de vestiging. Tevens zijn er specialisten aanwezig op het gebied van tuinhout, hardhout en vurenhout.


Online bestellen

Als u een aankoop doet op de website en u wilt het afhalen bij PontMeyer Heemstede, dan zullen zij dit voor u klaarleggen.


Showroom met deuren, kasten en gevel materialen

Graag helpen we bij de houthandel en bouwmarkt bij het uitzoeken van uw artikelen. In onze showroom vindt u een selectie van deuren en vloeren. Als u andere deuren of vloeren in gedachten heeft, kunt u die altijd vinden in onze brochures in de vestiging. Vervolgen kunnen we deze artikelen direct voor u bestellen.

Kortom: een tevreden klant is voor ons zeer belangrijk. We verwelkomen u graag bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer Heemstede!


Bekijk onze actuele acties

 

 


Volg ons ook op: