spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Eindhoven

Adres

Ekkersrijt 7202
5692 HE Son (Eindhoven)

Contact

tel: 0499-477144
eindhoven@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.30 uur
(telefonisch bereikbaar van 07:30 tot 17:00 uur)
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

Met dé Houthandel en bouwmarkt van de regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard, Venlo, Uden, Nuenen, Best, Veghel, Deurne, Someren, Ekkersrijt, De Hurk, Son, Woensel kunt u voor elke klus het geschikte materiaal vinden. Het enthousiaste verkoopteam van Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Eindhoven staan voor u klaar om advies te geven over het ruime assortiment, denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende plaatmaterialen en houtsoorten maar ook gereedschappen en toebehoren is er voor elke klusser/klus het geschikte materiaal aanwezig.

De vestiging Eindhoven staat voor iedereen klaar. Elke aannemer of klusser kan bij de houthandel en bouwmarkt PontMeyer Eindhoven kopen. We beschikken over een drive-in, waar u met uw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde materialen kunt inladen. Kopen bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer scheelt u veel tijd, die u weer aan uw klus kunt besteden.

Groothandelsprijzen

PontMeyer kan grote partijen hout en bouwmateriaal leveren tegen scherpe prijzen. Als u ook goedkoop hout en bouwmateriaal wilt kopen, maak dan een account aan. U kunt dan direct de prijzen van onze materialen inzien. Dit vraagt weinig van uw tijd: u kunt zich binnen een minuut online registreren. Voor grote projecten kunt u bij ons een offerte aanvragen.

PontMeyer heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk hiervoor op de website of informeer bij uw vestiging.

Vakkennis en service

In onze houthandel en bouwmarkt PontMeyer vindt u onze vakkundige medewerkers die u graag over het gebruik en toepassingen van hout en bouwmaterialen vertellen. Wij kunnen plaatmateriaal direct voor u op maat zagen. Daarnaast zijn veel meer bewerkingen mogelijk. Informeer bij uw verkoper. Ook op het gebied van bouwmaterialen kunnen we u adviseren. Zo helpen wij u graag met het berekenen van het verbruik voor gevelstenen, combinatievloeren en dakpannen. Ook bieden wij maatwerk oplossingen voor dakelementen, funderingsbalken, deuren, EPDM dakbedekking en nog veel meer!


Online bestellen

Voor elke aannemer en klusser is er de mogelijkheid om online te bestellen. U vindt hier ruim 20.000 artikelen, die u makkelijk online kunt kopen. In onze webshop vindt u meer informatie over het product of de voorraden van de artikelen. U kunt meerdere projecten aanmaken en uw favorieten artikelen per project opslaan. Als u bent ingelogd ziet u uw eigen prijzen. Daarnaast kunt u zelf een leverdatum kiezen en veilig online bestellen en betalen via iDEAL of op rekening.

Bereikbaarheid

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer is dichterbij dan u denkt. U vindt 45 vestigingen in het land. PontMeyer is altijd dichtbij om u verder te helpen met uw klus.

Bekijk onze actuele acties

 

 


Volg ons ook op: