spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Deventer

Adres

St. Olafstraat 7
7418 CG Deventer

Contact

tel: 0570-623960
deventer@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

Dé houthandel en bouwmarkt voor Apeldoorn, Zutphen, Lochem, Twello en Bathem. PontMeyer is de grootste houthandel in Salland, én daarbuiten. Met 45 locaties door heel Nederland is er altijd een PontMeyer bij u in de buurt. Ook voor plaatmaterialen, bouwmaterialen, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren kunt u terecht in onze bouwmarkt.

PontMeyer Deventer levert aan iedereen die (ver)bouwt, particulier en professioneel. Bij ons kunt u kopen voor groothandels prijzen. Maak direct een online account aan of log in om prijzen te zien. 

Vakkennis en service

Bij PontMeyer Deventer staat een team klaar om u te helpen met het inladen van uw materialen. Wij kunnen uw hout of plaatmateriaal direct voor u op maat zagen. Ook voor het slijpen van uw zaagbladen en beitels kunt u bij PontMeyer Deventer terecht.
Het team van PontMeyer Deventer bestaat uit:

  • Balie: John Roeterdink (shopleider), Theo Swartjes, Emiel Bosman,  Peter van Veen.
  • Afhaalcentrum: Henk Schuurman, Hans Hemeltjen, Arnold Groot Zevert
  • Buitendienst: Klaas van Seeters, Hessel Wildenbeest en Jan Willem Beekhuizen
  • Binnendienst: Henk de Rooij, Dick Kerkdijk, Albert Henk Tessemaker, Peter Domhof, Linda Fenneman en Bart Thuis
  • Manager: Hans Groothuizen


A-merken voor de bouw

PontMeyer staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en A-merken in de bouw. Naast onze standaard  hout-, plaat- en bouwmaterialen hebben wij een ruim bouwmarkt assortiment en zijn wij vooral sterk in:

  • Diverse tuinhout zoals Douglas
  • Hout behandelen zoals gronden, verduurzamen en brandvertragers
  • Gereedschappen van topmerken als DeWALT, FEIN en FESTOOL
  • Kasten op maat
  • Mathys vakverven en verfmengmachine


Online bestellen

Wij zetten uw order klaar in onze bouwmarkt zodat u snel door kunt naar uw klus. Voor materialen die wij uit voorraad leveren geldt: voor 12 uur besteld, morgen in huis.


Showroom met deuren, kasten en gevel materialen

In onze showroom treft u binnendeuren en buitendeuren die passen bij ieder interieur. Onze collectie binnendeuren en buitendeuren bevat topmerken als ComfiDoor en HollanDeur. Daarnaast treft u in onze showroom maatwerk kasten van onder andere Comfistore en MW en diverse gevelmaterialen van onder andere Trespa en Keralit. 

Bereikbaarheid PontMeyer Deventer

PontMeyer Deventer is uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn, Zutphen, Lochem, Twello en Bathem. Kom langs in onze vestiging of neem contact op voor meer informatie.Bekijk onze actuele acties

 

 


Volg ons ook op: