spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Den Helder

Adres

Pastoor Koopmanweg 25
1784 NX Den Helder

Contact

tel: 0223-673370
denhelder@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten.

Voor dé Houthandel en bouwmarkt in de omgeving van Den Helder, Anna Paulowna, Breezand, Julianadorp, Hippolytushoef en Texel bent u bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer Den Helder aan het juiste adres. Voor iedere klant, zowel zakelijk als particulier, wat wils bij de vestiging Den Helder. Denk bijvoorbeeld aan verschillende plaatmaterialen, houtsoorten zoals steigerhout. Maar ook gereedschappen en toebehoren.

Groothandelsprijzen

PontMeyer Den Helder kan grote partijen hout en bouwmateriaal leveren tegen scherpe prijzen. Als u ook goedkoop hout en bouwmateriaal wilt kopen, maak dan een account aan. U kunt dan direct de prijzen van onze materialen inzien. Dit vraagt weinig van uw tijd: u kunt zich binnen een minuut online registreren. Na het registeren ontvangt u ook een inkoopkaart. Hiermee kunt u op een snelle manier uw spullen halen in de vestiging.

Voor grote projecten kunt u bij ons een offerte aanvragen. PontMeyer heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk hiervoor op de website of informeer bij uw vestiging.


Vakkennis en service

Heeft u vragen over het gebruik of toepassingen van de artikelen? In de houthandel en bouwmarkt Den Helder staat een gedreven team klaar om u op weg te helpen met elke klus. De kennis over de artikelen is zeer uitgebreid. Daarnaast hebben wij goed contact met onze leveranciers die, mocht het nodig zijn, u ook nog kunnen ondersteunen.

Om weer snel op weg te zijn naar uw klus, zullen onze medewerkers u helpen met het inladen van uw hout, plaatmateriaal en bouwmateriaal. Past uw hout of plaatmateriaal net niet in de auto? Of wilt u het direct op maat gezaagd hebben? Wij kunnen het hout en plaat materiaal direct voor op maat zagen


Assortiment

Bent u op zoek naar A-merken in de bouw? Dan kunt u terecht bij PontMeyer Den Helder. Denk hierbij aan de A-merken DEWALT, Gyproc, Spax, Stanley, Bison, Isover, Trespa en nog veel meer.


Showroom

In onze showroom treft u binnendeuren en buitendeuren, vloeren, producten voor de gevel en UPM composietvlonderdelen. Onze collectie binnendeuren en buitendeuren bevat topmerken als ComfiDoor, Svedex, Skantrae, Weekamp en Austria.

Bereikbaarheid

PontMeyer Den Helder is uitstekend bereikbaar vanuit Anna Paulowna, Breezand, Julianadorp en Hippolytushoef. Kom langs in ons drive-in afhaalcentrum of neem contact op voor meer informatie.


 

Bekijk onze actuele acties

 

 


Volg ons ook op: