spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amersfoort

Adres

Nijverheidsweg Noord 81a
3812 PL Amersfoort

Contact

tel: 033-4622314
amersfoort@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

Al jaren is houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amersfoort dé leverancier voor elke klus in de regio, Soest, Leusden, Barneveld, Veluwe en Amersfoort. Bent u van plan om te klussen? PontMeyer Amersfoort staat voor u klaar om u van zo goed mogelijk advies te voorzien over de verschillende soorten plaatmaterialen, houtsoorten en gereedschappen.


Vakkennis en service

In de drive-in van de houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amersfoort staat een team voor u klaar met de kennis over gevelsystemen/bekleding, hout- en plaatmaterialen en alle toebehoren. Heeft u een specifieke vraag over een product? Of zoekt u iets wat u niet bij ons op voorraad ziet liggen? Wij zoeken het graag voor u uit terwijl u verder gaat met uw klus! Wij leveren vrijwel alles op het gebied van bouw gerelateerde materialen.

Naast de uitstekende productkennis wordt er ook goede service geboden. Uw plaatmateriaal en planken kunt u direct laten zagen in de vestiging. Op aanvraag kunt u een aanhanger huren om alles netjes naar uw klus te vervoeren. Heeft u hulp nodig met het inladen? Wij helpen u graag.

Groothandelprijzen

In vestiging Amersfoort kunt u grote partijen hout en bouwmaterialen kopen tegen scherpe prijzen. Wilt u ook goedkoop hout en bouwmaterialen kopen. Maak dan een account aan. Binnen elke minuten kunt u kunt de prijzen van de materialen inzien. Voor grote projecten kunt u ook een offerte aanvragen.


A-merken voor de bouw

In de vestiging Amersfoort vindt u een breed assortiment van alle bouw artikelen die u kunt bedenken. Naast het PontMeyer merk heeft PontMeyer Amersfoort ook A-merken. Denk hierbij aan Spax, Den Braven, Fischer, DEWALT, Weber Mix, Eurocol, EPDM (op maat) assortiment en nog veel meer.


Online bestellen

Naast het bestellen in de vestiging is er ook de mogelijkheid om online te bestellen. U vindt hier ruim 20.000 artikelen, die u makkelijk kunt online kunt kopen. In onze webshop vindt u meer informatie over het product of de voorraden van de artikelen. U kunt meerdere projecten aanmaken en uw favorieten artikelen per project opslaan. Als u bent ingelogd ziet u uw eigen prijzen. Daarnaast kunt u zelf een leverdatum kiezen en veilig online bestellen en betalen via iDEAL of op rekening.

Showroom PontMeyer Amersfoort

Wilt u de artikelen die u online kunt kopen ook in de winkel zien? Kom dan langs bij de showroom van PontMeyer Amersfoort. U vindt hier de deurmerken: Weekkamp, Svedex en Comfidoor. U vindt hier ook brochures van de deuren voor nog meer ideeën. Daarnaast kunt u UPM composiet vlonderplanken of gevelbekleding bekijken op de vestiging Amersfoort.

 

Bereikbaarheid PontMeyer Amersfoort

U kunt de houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amersfoort vinden op het industrieterrein Isselt, vlakbij het centrum. Komt u vanaf de A1? Neem dan afslag Bunschoten. Komt u uit Amersfoort? U kunt de Amsterdamse weg volgen. Daar vindt u ons drive-in afhaalcentrum, hier kunt u met uw auto naar binnen rijden en droog uw spullen inladen.


 

Bekijk onze actuele acties

 

 


Volg ons ook op: