spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Almere

Adres

Klapbrugweg 2
1332 AK Almere

Contact

tel: 036-5328092
almere@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

Voor een Houthandel en bouwmarkt in de omgeving van Lelystad en Biddinghuizen bent u bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer Almere aan het goede adres. Voor iedereen wat wils bij de vestiging Almere, denk bijvoorbeeld aan verschillende plaatmaterialen en houtsoorten maar ook gereedschappen en toebehoren.

De vestiging Almere staat voor iedereen klaar. Elke aannemer of klusser kan bij de houthandel en bouwmarkt PontMeyer Almere kopen. We beschikken over een drive-in, waar u met uw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde materialen kunt inladen. Kopen bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer scheelt u veel tijd, die u weer aan uw klus kunt besteden.


Groothandelsprijzen

PontMeyer kan grote partijen hout en bouwmateriaal leveren tegen scherpe prijzen. Als u ook goedkoop hout en bouwmateriaal wilt kopen, maak dan een account aan. U kunt dan direct de prijzen van onze materialen inzien. Dit vraagt weinig van uw tijd: u kunt zich binnen een minuut online registreren. Voor grote projecten kunt u bij ons een offerte aanvragen.

PontMeyer heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk hiervoor op de website of informeer bij uw vestiging.


Vakkennis en service

In onze houthandel en bouwmarkt PontMeyer vindt u onze vakkundige medewerkers die u graag over het gebruik en toepassingen van hout en bouwmaterialen vertellen. Wij kunnen plaatmateriaal direct voor u op maat zagen. Daarnaast zijn veel meer bewerkingen mogelijk. Informeer bij uw verkoper. Ook op het gebied van bouwmaterialen kunnen we u adviseren. Zo helpen wij u graag met het berekenen van het verbruik voor gevelstenen, combinatievloeren en dakpannen. Ook bieden wij maatwerk oplossingen voor dakelementen, funderingsbalken, deuren, EPDM dakbedekking en nog veel meer!


Online bestellen

Voor elke aannemer en klusser is er de mogelijkheid om online te bestellen. U vindt hier ruim 20.000 artikelen, die u makkelijk kunt online kunt kopen. In onze webshop vindt u meer informatie over het product of de voorraden van de artikelen. U kunt meerdere projecten aanmaken en uw favorieten artikelen per project opslaan. Als u bent ingelogd ziet u uw eigen prijzen. Daarnaast kunt u zelf een leverdatum kiezen en veilig online bestellen en betalen via iDEAL of op rekening.

Bereikbaarheid

De houthandel en bouwmarkt PontMeyer Alkmaar is makkelijk te bereiken via de Provincialeweg Zaanstad/ Hoorn. U vindt de vestiging en drive-in op de Prof. Van der Waalsstraat 11 in Alkmaar.

Kom een keer langs bij PontMeyer Alkmaar voor al u vragen over de bouw.


Bekijk onze actuele acties


Volg ons ook op: