spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Alkmaar

Adres

Prof. Van der Waalsstraat 11
1821 BT Alkmaar

Contact

tel: 072-5116675
alkmaar@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

Al meer dan 25 jaar is PontMeyer Alkmaar dé houthandel en bouwmarkt van de omgeving Alkmaar, Heiloo, Egmond, Bergen, Sint Pancras, Beverkoog, Oudorp, Boekelermeer en Overstad. In de houthandel en bouwmarkt vindt u een assortiment van verschillende houtsoorten, plaatmateriaal, gereedschappen, bouwmaterialen, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen.

 

De houthandel en bouwmarkt Alkmaar staat voor iedereen klaar. Elke aannemer of klusser kan bij ons kopen. We beschikken over een drive-in, waar u met uw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde materialen kunt inladen. Kopen bij houthandel en bouwmarkt Alkmaar scheelt u dan ook veel tijd, die u weer aan uw klus kunt besteden.

 

Groothandelsprijzen

PontMeyer Alkmaar kan grote partijen hout en bouwmateriaal leveren tegen scherpe prijzen. Als u ook goedkoop hout en bouwmateriaal wilt kopen, maak dan een account aan. U kunt dan direct de prijzen van onze materialen direct zien. Ook dit vraagt weinig van uw tijd: u kunt zich binnen een minuut online registreren. Voor grote projecten kunt u bij ons een offerte aanvragen.

PontMeyer Alkmaar heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk hiervoor op de website of informeer bij uw vestiging.


Vakkennis en service

PontMeyer Alkmaar zorgt ervoor dat u snel weer verder kunt met uw klus. Wij helpen u met inladen van de artikelen en adviseren u over de juiste materialen voor uw project. Het snel schakelen bij aanvragen en het gericht aanbieden van prijzen/offertes is waar houthandel en bouwmarkt PontMeyer Alkmaar goed in is. Wij kunnen het hout en plaatmateriaal direct voor u op maat zagen. Daarnaast zijn veel meer bewerkingen mogelijk. Informeer bij uw verkoper. Ook op het gebied van bouwmaterialen kunnen we u adviseren. Zo helpen wij u graag met het berekenen van het verbruik voor gevelstenen, combinatievloeren en dakpannen. Ook bieden wij maatwerk oplossingen voor dak elementen, funderingsbalken, deuren, EPDM dakbedekking en nog veel meer!

A-merken

In de houthandel en bouwmarkt PontMeyer Alkmaar zijn veel A-merken verkrijgbaar denk hierbij aan; van Bison tot den Braven, Spax tot DeWalt, Weber, Beamix, Isover en Eurocol


Showroom

In de showroom van PontMeyer Alkmaar vindt u een sortering laminaat van roommade en een kleine presentatie van ComfiDoor binnendeuren. Heeft u andere deuren in gedachten, dan kunt u deze vinden in de brochures. De meeste deuren kunnen we snel leveren.

 

Bereikbaarheid

De houthandel en bouwmarkt PontMeyer Alkmaar is makkelijk te bereiken via de Provincialeweg Zaanstad/ Hoorn. U vindt de vestiging en drive-in op de Prof. Van der Waalsstraat 11 in Alkmaar.

Kom een keer langs bij PontMeyer Alkmaar voor al u vragen over de bouw.

 

Bekijk onze actuele acties

 

 

 


Volg ons ook op: