text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
  

 

Topmerk Keller 

Van een standaard keukenblok tot een inbouwkeuken op maat, PontMeyer Hoorn helpt u bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw keuken geheel volgens de wensen van u of uw klant samenstellen. In onze keuken showroom vindt u diverse keukenopstellingen van het merk Keller. 
​​​​​​​
Naast het juiste advies bij het samenstellen van uw keuken is PontMeyer Hoorn u graag van dienst bij het plaatsen van uw keuken. Bij ons kunt u kopen voor groothandels prijzen. Vraag direct een online account aan of log in om prijzen te zien.
  

 

Standaard keukenblokken voor projecten

Diverse woningcorporaties plaatsen onze standaard keukenblokken in huurwoningen, variërend van standaard tot luxe uitgevoerd. Het leveren van grote aantallen keukenblokken is geen probleem voor PontMeyer Hoorn. Diverse opstellingen zijn bij ons snel leverbaar.

Veel aannemers weten ons te vinden voor de begeleiding van particuliere kopers bij de aanschaf van een keuken voor een nieuwbouwproject. Met onze jarenlange ervaring in de particuliere markt en de bouw markt zorgt PontMeyer Hoorn ervoor dat iedere keukenwens in vervulling gaat.

Laat u verrassen door de diversiteit aan keuken mogelijkheden. Download onze projectfolder met een overzicht van de mogelijkheden op keuken gebied of neem voor meer informatie contact op met onze vestiging.
  

 

Inbouwkeukens op maat gemaakt

Ook voor een op maat gemaakte inbouwkeuken bent u bij ons aan het juiste adres. PontMeyer Hoorn adviseert u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Onze keukens zijn uniek in kwaliteit en toepassingsmogelijkheden. Wij bieden zowel de particuliere markt als de bouw een breed assortiment aan kleurmogelijkheden en frontuitvoeringen. Ook voor diverse greepuitvoeringen, werkbladen, kranen, inbouwapparatuur en keuken accessoires heeft PontMeyer Hoorn voor ieder wat wils. Onze medewerkers denken graag met u mee en zorgen voor een advies op maat.

Bij merken als Keller en Bribus horen hoogwaardige merken voor keuken inbouwapparatuur. PontMeyer Hoorn adviseert u graag over inbouwapparatuur van ATAG, Siemens, Bosch, Solitaire en ETNA.
  

 

Keuken werkbladen van Reginox en MARCO

Bij een mooie keuken hoort een bijpassend werkblad. PontMeyer Hoorn levert diverse soorten werkbladen van merken als Reginox en MARCO. Van kunststof HPL tot natuursteen, composiet of glas, bij PontMeyer Hoorn kiest u de stijl die bij u past. Naast deze meest voorkomende keuken werkbladen zijn er ook andere uitvoeringen mogelijk. PontMeyer Hoorn informeert u graag over de mogelijkheden!
  

 

Keuken showroom

Kom langs en laat u inspireren in onze ruime keuken showroom! PontMeyer Hoorn is uitstekend bereikbaar vanuit Hoorn, Enkhuizen en Purmerend. U vindt ons drive-in afhaalcentrum op industrieterrein Hoorn 80, aan de provinciale weg van Hoorn naar Enkhuizen.
 

Vraag uw keuken offerte aan

Op zoek naar standaard keukenblok of inbouwkeuken op maat? Bij PontMeyer Hoorn bent u aan het juiste adres. Ook bij het plaatsen van uw keuken is PontMeyer Hoorn u graag van dienst. Neem contact op met onze vestiging voor vrijblijvend advies, kom langs in onze keuken showroom of vraag direct online een offerte aan. 

Wij adviseren u graag!
  

 

Adres showroom
Protonweg 17
1627 LD Hoorn                  
Contactgegevens
T: 0229-212725
E: keukens.hoorn@pontmeyer.nl   
Openingstijden keukenshowroom
maandag t/m vrijdag: 10:00 - 16:00 uur
Wij adviseren u een afspraak te maken