text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Maatvoering
Productgroep
Filter 3 resultaten

Buisisolatie

Buisisolatie beschermt uw leidingen. PontMeyer biedt buisisolatie in de afmetingen 15x13mm, 22x13mm en 28x13mm met een lengte van 2000mm.

 

3 producten gevonden

Buisisolatie

Buisisolatie beschermt uw leidingen. Buisisolatie kopen voor een voordelige prijs? PontMeyer biedt buisisolatie in de afmetingen 15x13mm, 22x13mm en 28x13mm met een lengte van 2000mm.

Er ontsnapt veel warmte via de leidingen. Door buisisolatie toe te passen, ontsnapt de warmte minder snel. Hierdoor bespaart u energiekosten. Tevens kunt u door buisisolatie voorkomen dat het water in uw buitenleidingen bevriest. Bovendien dempt buisisolatie geluid, waardoor u minder geruis vanuit de leidingen hoort. Kortom: door buisisolatie wordt uw energierekening verlaagd en uw wooncomfort verhoogd.

Buisisolatie is eenvoudig toe te passen. Buisisolatie is gemaakt van flexibel materiaal, namelijk kunststof. Bovendien bevat buisisolatie over de lengte een inkeping. Hierdoor is de buisisolatie gemakkelijk over de leidingen te plaatsen. Let er wel op dat u de inkeping goed afsluit en dichtplakt.

Buisisolatie koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.