text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Buisisolatie

Warmte ontsnapt in ruimtes vaak via ongeïsoleerde buizen en leidingen. Door deze te isoleren met buisisolatie behoud je de warmte en bespaar je bovendien geld op de energierekening. Bij buitenleidingen voorkomt buisisolatie tevens dat deze bevriezen. Daarnaast wordt het ook vaak gebruikt voor geluidsdemping. Zo beperkt het isolatiemateriaal het geruis van de leidingen tot een minimum en verhoog je het wooncomfort.

Kortom, buisisolatie beschikt over uitstekende warmte- en geluidsisolerende kwaliteiten. Het materiaal is zowel binnen als buiten toepasbaar bij verschillende soorten buizen en leidingen. Of het nu gaat om een verwarmingsbuis, waterleiding of afvoer, met buisisolatie isoleer je deze effectief.

Bekijk ook ons aanbod aan vloerisolatie, muurisolatie en kruipruimte isolatie voor de volledige isolatie van jouw huis.

Materialen en diktes van de buisisolatie

De buisisolatie is gemaakt van flexibel kunststof, waardoor het breed toepasbaar is. Door de inkeping over de lengte van het materiaal, is het gemakkelijk over de leidingen en buizen heen te plaatsen. Let op dat de inkeping weer goed aansluit en dichtgeplakt wordt. De buisisolatie bij PontMeyer is beschikbaar in de lengtemaat 2000 mm en de volgende diktes:

  • 15 mm
  • 22 mm
  • 28 mm

Toch op zoek naar een ander soort isolatiemateriaal voor de leidingen? Bekijk ook ons aanbod aan isolatiefolie en tape.

Buisisolatie kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijs van buisisolatie? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste buisisolatie kopen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.