text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Vlonderschroeven

Schroeven zijn bij het aanleggen van een vlonder van essentieel belang. Vlonderschroeven hebben veel te verduren. Daarnaast is het van belang dat de schroeven zo min mogelijk zichtbaar zijn. Deze schroeven hebben hebben daarom een kleine kop.Bij ons vindt u kwalitatief uitstekende vlonderschroeven die voorzien zijn van het gepatenteerde golfsnede profiel. Hierdoor zijn de schroeven zelfborende en ontstaat er ook een stevige houtverbinding.

RVS vlonderschroeven

Al onze vlonderschroeven zijn RVS wat ook het meest logisch en duurzaam is om te gebruiken. Houten vlonderplanken bevinden zicht over het algemeen buiten waardoor deze veel worden blootgesteld aan vochtige omstandigheden. Door de eerder genoemde kleine cilinderkop verzinkt de schroef mooi in het hout. Deze is daardoor bijna niet zichtbaar en het splijten van het hout is zo goed als uitgesloten. De schroeven zijn zelfborend als u echter gaat schroeven op de kopse kan is het aan te raden om wel eerst voor te boren.

Vlonderschroeven kopen bij PontMeyer

De schroeven die u op deze pagina vindt hebben we over het algemeen in voorraad. Hierdoor kunnen we snel en betrouwbaar leveren. Voor 13.00 uur besteld betekent over het algemeen dat we de volgende dag kunnen leveren. We leveren op het door u gewenste adres. Ook kunt u ervoor kiezen om het af te halen in een vestiging. Bij het artikel ziet u welke vestigingen het op voorraad hebben. Op onze vestigingen pagina ziet u welke vestigingen we hebben verspreid over het land. Als u aanvullende vragen heeft hebben we een klantenservice die tussen 07.00 uur en 19.00 uur tot uw beschikking staat.