text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven hebben een zeer scherpe schroefdraad en een smalle diameter. Hierdoor draai je ze eenvoudig in hout, zonder dit te laten splinteren. Voorboren is daarom niet nodig. Spaanplaatschroeven zijn uitermate geschikt voor toepassingen in plaat of hout dat bestaat uit meerdere lagen. Denk hierbij aan spaanplaat, OSB, MDF of multiplex.

112 producten gevonden

Soorten schroeven

Bij PontMeyer vind je rvs en verzinkte spaanplaatschroeven. Verzinkte schroeven zijn sterker en worden daardoor vaker gebruikt. Rvs schroeven zijn in tegenstelling tot verzinkte schroeven roestvrij. Deze worden daarom vooral gebruikt voor buitenconstructies. Naast het materiaal zijn er ook verschillen in kopvorm. PontMeyer verkoopt spaanplaatschroeven met cilinderkop, lenskop of platkop:

  • Cilinderkop schroeven hebben een recht gedeelte onder de kop. Hierdoor zijn deze schroeven geschikt voor het bevestigen van metaal op hout.
  • Lenskop schroeven hebben een onderkant van de kop die taps toeloopt. Hierdoor valt de schroef in het hout, wat een fraaie afwerking geeft.
  • Platkop schroeven hebben een platte kop en zijn de meest voorkomende spaanplaatschroeven.

Als aandraaivoorziening voor de schroeven kun je kiezen tussen Pozidriv (kruiskop met een tweede kruis) of Torx (zespuntige ster). Voor beiden verkopen wij de juiste bitjes. Ook voor schroefmachines kun je bij ons terecht.

 

Spaanplaatschroeven kopen bij PontMeyer

Heb je de juiste schroeven online gevonden? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste schroeven bestellen. Wil je spaanplaatschroeven in de aanbieding kopen? Houd dan onze Bouwkrant in de gaten voor de huidige acties of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.