text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Gipsplaatschroeven op band

7 producten gevonden

Gipsplaatschroeven op band

Wanneer je bij de montage van gipsplaten gebruik gaat maken van een bandschroefmachine, raden we aan om hierbij gipsplaatschroeven op band te gebruiken. Bij PontMeyer vind je gipsplaatschroeven op band met fijne en grove spoed. Fijne spoed gipsplaatschroeven zijn geschikt voor het bevestigen van gipsplaten op metalen ondergronden. Grove spoed gipsplaatschroeven zijn geschikt voor het bevestigen van gipsplaten op houten ondergronden, zoals bijvoorbeeld rachelwerk. Bekijk hiervoor ons aanbod aan houten latten en houten balken.

Beschikbare maten bij PontMeyer

De gipsplaatschroeven op band bieden we aan de volgende afmetingen:

  • 3,5 x 25 mm
  • 3,5 x 35 mm
  • 3,5 x 25 mm
  • 3,9 x 25 mm
  • 3,9 x 35 mm
  • 3,9 x 45 mm

Deze maten zijn uitsluitend verkrijgbaar per 1000 stuks.

Gipsplaatschroeven op band kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de gipsplaatschroeven op band? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste gipsplaatschroeven op band bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.