text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Aandraaivoorziening
Materiaalsoort
Lengte (mm)
Toon meer Toon minder
Dikte (mm)
Uitvoering
Verpakking
Productgroep
Filter 15 resultaten

Gipsplaatschroeven

15 producten gevonden

Gipsplaatschroeven

PontMeyer heeft een ruim assortiment aan gipsplaatschroeven. Hierin zijn een aantal verschillende varianten te onderscheiden. Zo zijn er de gipsplaatschroeven met grove spoed.

Deze worden veel gebruikt voor het monteren van gipsplaten en/of brandwerende platen op houten regels en lichte metal studs. Doordat de schroeven een dubbele draad hebben is er een zeer hoge indraai snelheid.

Als het belangrijk is dat er een optimale verzinking is in het plaatoppervlak dan is het aan te raden om te kiezen voor een schroef met fijne spoed. De trompetkop zorgt tevens voor een goede verzinking in het oppervlak.

Kwaliteit gipsplaatschroeven

De gipsplaatschroeven in ons assortiment zijn zwart gefosfateerd. Dit geeft de schroef een beschermlaag die ervoor zorgt dat de schroeven niet gaan corroderen. Ook niet als ze bijvoorbeeld in aanraking komen met verf of latex. Doordat schroeven zonder voorboren niet nodig is hebben de schroeven een kruiskop.

Gipsplaatschroeven kopen bij PontMeyer

De gipsplaatschroeven in ons assortiment zijn over het algemeen op voorraad. Dat betekent dat we snel en betrouwbaar kunnen leveren. Voor 13.00 uur besteld betekent dat we de volgende dag kunnen bezorgen op het door u gewenste adres. Dit kan dus ook de bouwlocatie zijn.

Naast bezorgen kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om uw order af te halen in één van onze vestigingen. Al onze vestigingen hebben het unieke drive inn concept. Dat betekent dat u met uw bus naar binnen kunt rijden en droog kunt laden. Zeker bij bijvoorbeeld gipsplaten is dat bijzonder praktisch. Op onze vestigingen pagina kunt u zien welke vestigingen we hebben door het land heen. Voor aanvullende vragen kunt u tussen 07.00 uur en 19.00 uur terecht bij onze klantenservice.