text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Gipsplaatschroeven

Gipsplaatschroeven gebruik je voor het monteren van gipsplaten op houten regels en lichte metal studs. De gipsplaatschroeven in ons assortiment zijn zwart gefosfateerd. Dit zorgt voor een beschermlaag waardoor ze niet corroderen, zelfs niet wanneer ze in aanraking komen met verf of latex. Hierdoor zijn deze schroeven ook te gebruiken bij brandwerende platen.

24 producten gevonden

Voorboren is niet nodig wanneer je gipsplaatschroeven gebruikt. Doordat de schroeven zijn voorzien van een kruiskop en een dubbele draad, hebben ze een zeer hoge indraaisnelheid.

Soorten en maten gipsplaatschroeven

In ons assortiment hebben we twee soorten schroeven voor gipsplaten:

  • Fijne spoed. Deze schroeven hebben een hoger aantal draadgangen per inch en zijn geschikt bij fijnafstellingen. Denk aan situaties waar een zeer nauwkeurige montage vereist is.
  • Grove spoed. Deze schroeven hebben de standaard aantal draadgangen per inch en zijn geschikt voor de meeste situaties.

Je vindt deze schroeven in verpakkingen van 1000, 500 en 250 stuks. Daarnaast bieden we verschillende lengtes aan. Zo hebben wij onder andere:

  • Gipsplaatschroeven 25 mm
  • Gipsplaatschroeven 30 mm
  • Gipsplaatschroeven 55 mm

Naast gipsplaatschroeven vind je in ons assortiment ook spaanplaatschroeven en RVS schroeven.

Gipsplaatschroeven kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de gipsplaatschroeven? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste gipsplaatschroeven bestellen. Wil je gipsplaatschroeven in de aanbieding kopen? Houd dan onze bouwkrant in de gaten voor de huidige acties of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.