text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Maatvoering
Verpakking
Productgroep
Filter 4 resultaten

Smeermiddelen

Smeermiddelen

Smeermiddelen ook wel smeerolie genoemd kunnen de levensduur van uw materialen en onderdelen vergroten. Smeermiddelen dragen bij aan de vermindering van slijtage, bieden bescherming en zorgen voor de versoepeling van uw metalen onderdelen.

Smeermiddelen zorgen ervoor dat uw deur niet piept en makkelijk beweegt in de scharnieren of paumelles.

Soorten smeermiddelen

  • Multispray is geschikt als smeerolie voor metaal en plastic. Het is bestand tegen extreme belastingen.
  • Kettingspray lost vet, teer, olie en lijm op en bevat geen siliconen. Kettingspray zorgt er mede voor dat roest geen kans maakt en bestaande roest los raakt van het oppervlak. Kettingspray laat een beschermlaag achter na het reinigen en is waterafstotend.
  • Siliconenspray is een droog smeermiddel wat piepen tegen gaat. Siliconenspray is een waterbestendige spray welke toepasbaar is voor schuifdeuren, luiken, lades en ritsen. Siliconenspray zorgt ervoor dat sloten niet kunnen bevriezen.
  • PFTE-spray leent zich uitstekend voor mechanische onderdelen zoals bijvoorbeeld lichte kettingen, scharnieren, sledes en tandwielen.

Benodigdheden smeermiddelen

Zorg tijdens het gebruik van smeerolie voor voldoende bescherming. De smeermiddelen van PontMeyer zijn in spraybaar dit zorgt ervoor dat u het product gemakkelijk aanbrengt.

Draag tijdens het sprayen van een smeermiddel een mondkapje zodat u de spray niet inademt. Handschoenen zorgen ervoor dat er geen olie op uw handen komt. Heeft u wel olie op uw huid gekregen? Dan kunt u dit gemakkelijk schoonmaken met handcleaner.

Smeermiddelen kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.