text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Stucprofielen

Een stucprofiel wordt ook wel een hoeklijn, hoekprofiel of hoekbeschermer genoemd. Je gebruikt het om sterke en strakke hoeken te maken. Voor het stucen plaats je het stucprofiel waterpas op een uitwendige hoek van een muur of plafond met stucpleister. Als dit eenmaal gedroogd is, kan het stucprofiel netjes afgewerkt worden.

12 producten gevonden

Soorten stucprofielen

PontMeyer heeft hoekbeschermers van verzinkt staal of aluminium zink van het merk Slimgrip. Deze profielen hebben een geribbelde oppervlakte, wat zorgt voor maximale hechting van zowel pleister als stucwerk. Het beschermt de afgewerkte hoek tegen de eerste mechanische belasting en is tijdens het verwerken een afrei punt. Stucprofielen zijn er in de maten 2700 mm en 3000 mm.

Gebruik bij het stucen altijd een goede primer en zorg voor stucloper op de vloer.

Stucprofielen kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een stucprofiel kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste stucprofielen voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.