text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Kunststof profielen

Kunststof profielen zijn ideaal voor het afwerken van randen, naden en overgangen. Ze zijn licht van gewicht, eenvoudig bewerkbaar en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hierdoor komen ze in bijna elk huis wel voor. Ga je liever voor een steviger profiel? Kijk dan bij onze aluminium profielen. Bij PontMeyer heb je ruime keuze, zodat je altijd het perfecte kunststof profiel voor jouw klus hebt.

18 producten gevonden

Soorten kunststof profielen

Een kunststof profiel wordt ook wel pvc profiel of plastic profiel genoemd. Deze zijn er in verschillende soorten. Welke je nodig hebt hangt af van het project:

  • Kunststof hoekprofiel: voor een overgang tussen twee wanden.
  • U-profielen kunststof: ter bescherming van een paneel.
  • L-profielen kunststof: voor het afwerken van tegelwerk.
  • Afdekprofiel: voor het afwerken van kieren, naden en overgangen.
  • Hockeystickprofiel: voor het opknappen van een tafelrand of bureaurand.

Daarnaast hebben wij ook tochtprofielen in ons assortiment.

Kunststof profielen kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een kunststof profiel kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste kunststof profielen voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.