text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Aluminium profielen

Aluminium profielen zorgen voor een moderne afwerking. Ze worden vaak gebruikt bij meubels, tegelwerk en dakranden. Aluminium profielen zijn stevig, licht in gewicht en gaat voor een lange tijd mee. Daarnaast zijn ze in vele soorten beschikbaar. Naast aluminium profielen hebben wij ook kunststof profielen en stucprofielen.

35 producten gevonden

Soorten aluminium profielen

Alle aluminium profielen van PontMeyer zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer sterk. Wij hebben meerdere uitvoeringen, elk met een eigen toepassing:

  • U-profiel aluminium: geeft de rand van een paneel extra bescherming.
  • T-profiel aluminium: voor het afwerken van een naad tussen twee platen.
  • Z-profiel aluminium: voor het bevestigen van een groot bord aan de wand.
  • Traplijst: voor het afwerken van de overgang van trap naar vloer.
  • Hoekprofiel: voor het beschermen van de hoek met een stootvast profiel.

Aluminium profielen kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een aluminium profiel kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste aluminium profielen voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.