text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Schapdrager

17 producten gevonden

Schapdragers

Schapdragers gebruikt u om wandplanken stevig en eenvoudig aan de muur te bevestigen. Hierdoor creëert u meer opbergruimte of een mooie plek om woonaccessoires te plaatsen. Schapdragers kopen? Dat doet u voordelig bij PontMeyer! U kunt bij ons terecht voor verschillende schapdragers, zoals plankdragers, industriedragers en l-dragers.

Plankdragers

PontMeyer biedt plankdragers in geperst wit en aluminium wit. Plankdragers geperst wit zijn vervaardigd uit staal. Plankdragers aluminium wit zijn vervaardigd uit aluminium. Beiden zijn witgelakt en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Industriedragers

Industriedragers zijn zeer zwaar belastbaar. PontMeyer biedt industriedragers in wit en gegalvaniseerd. Industriedragers wit zijn vervaardigd uit staal en witgelakt. Industriedragers gegalvaniseerd zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. Beiden zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

L-dragers

L-dragers zijn schapdragers met één korte kant, waardoor ze de vorm hebben van de letter ‘L’. PontMeyer biedt l-dragers in verzinkt en in verschillende afmetingen.

Tip: let er op dat elke schapdrager een specifieke belasting waarde heeft. Dit vindt u bij de productspecificaties.

Schapdragers koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.