text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Kleuromschrijving
Diameter (mm)
Verpakking
Serie
Filter 54 resultaten

Nagels

54 producten gevonden

Draadnagels ook wel spijkers genoemd zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Over het algemeen is de toepassing om meerdere delen hout aan elkaar te nagelen. Of voor het bevestigen van vloerdelen. Draadnagels zijn verkrijgbaar met een platte kop of een verloren kop. Draadnagels met een verloren kop bieden het voordeel dat de bevestiging amper zichtbaar is voor het blote oog.

Werken met nagels

U kunt de verloren kop afwerken met een acrylkit of plamuurmiddel in combinatie met een plamuurmes. Om de draadnagels met een verloren kop goed diep in het hout slaan kunt u gebruik maken van een drevel Door de drevel op de draadnagel te plaatsen, kunt u met een hamer op de drevel slaan om zo de draadnagel verder in het hout te plaatsen.

Duplex nagels

Duplex nagels zijn geschikt voor tijdelijke oplossingen. Doordat het kopje uit twee vlakken delen bestaat, is het niet mogelijk de nagel in zijn geheel in het hout te slaan. Hierdoor is de draadnagel gemakkelijk te verwijderen indien nodig, en daardoor uiterst geschikt voor het tijdelijk aan elkaar bevestiging van hout.

Nagels kopen bij PontMeyer

In ons assortiment vindt u vele soorten draadnagels. De meeste hiervan zijn op voorraad waardoor we snel en betrouwbaar kunnen leveren. Als u voor 13.00 uur besteld kunt u over het algemeen verwachten dat u de volgende dag de artikelen geleverd krijgt. Voor een bestelling heeft u een account nodig die u in enkele simpele stappen kunt aanmaken. Naast bezorgen kunt u ook afhalen in één van onze vestigingen die over het hele land verspreid zijn. Op onze vestigingen pagina ziet u welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is. Voor aanvullende vragen kunt u tussen 07.00 uur en 19.00 uur contact met ons opnemen.