text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Materiaalsoort
Lengte (mm)
Toon meer Toon minder
Dikte (mm)
Merk
Productgroep
Filter 21 resultaten

Brads voor DeWalt

21 producten gevonden

Op deze pagina kunt u meer lezen over brads en tackers. Brads kunt u gebruiken voor het vastnieten van hout op houten ondergronden. Brads worden gezien als een soort koploze spijker, maar dan een stuk dunner. Brads uit het assortiment van PontMeyer zijn geschikt voor de Dewalt spijkerapparaten. De brads zijn geschikt voor de typen: dc618ka, dt9910qz, en dt9911qz. Een brad zorgt ervoor dat deze na plaatsing nauwelijks zichtbaar is. Door zijn verloren kop kunt u lijstwerk en plinten hiermee afwerken. Brads zijn verkrijgbaar in de afmeting 32mm, 38mm, 44mm en 50mm met een dikke van 1.6mm. U plaats de brads gemakkelijk in de tacker en kunt direct aan de slag.

Wat is een tacker?

Een tacker lijkt op een nietmachine, maar een tacker is vele male sterker. Tackers kunnen worden gebruikt voor hetzelfde doel als voor een nietmachine; twee objecten aan elkaar vast nieten. Bij een nietmachine wordt het pootje van de niet omgebogen en bij een tacker is dit niet het geval. Wij raden u ook aan om eerst te meten hoe lang het object is waar u in tracht te nieten. Daarnaast is het van belang om te kijken wel type nieten bij uw tacker passen. Ieder apparaat heeft zijn eigen type brads dus het is belangrijk dat u weet welk type brads bij uw tacker horen.

Benodigdheden voor het werken met Brads

Zorg voor voldoende bescherming bij het verwerken van brads. Bij PontMeyer heeft u keuze uit een divers aanbod in bescherming. Handschoenen en een veiligheidsbril worden aangeraden. U kunt uw voeten beschermen door werkschoenen te dragen. Indien u op uw knieën werkt kunt u gebruik maken van kniebeschermers. Brads voor Dewalt koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.

Ons assortiment in brads

Wilt u een bevestiging zo netjes mogelijk afwerken zo dat de aansluiting nauwelijks zichtbaar is? Dan raden wij u aan om brads bij PontMeyer te kopen. Wij verkopen brads in verschillende maten en vormen. Onze brads zijn geschikt voor verschillende spijkerapparaten. Het diverse aanbod bij ons maakt het soms lastig om een goede keuze te maken voor het project waar u aan gaat beginnen en waar u brads voor gaat gebruiken. Heeft u deskundig advies nodig in uw keuze welke soort brads u nodig heeft? De medewerkers van PontMeyer helpen u graag verder. Log in om de prijzen te kunnen zien. U heeft de mogelijkheid uw bestelling te laten bezorgen of af te halen bij één van de vestigingen.