text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Kleuromschrijving
Kleurgroep
Lengte (mm)
Dikte lengte (mm)
Dikte (mm)
Filter 64 resultaten

Meubelbeslag

64 producten gevonden

Wat precies onder meubelbeslag valt kan soms verwarrend zijn. Meubelbeslag zijn toevoegingen op het meubel dat zowel een functionele als een stijlvolle invloed heeft. Een normale kast kan via meubelbeslag een heel ander uiterlijk krijgen. Hierbij kunt u denken aan meubelknoppen, meubelgroepen, hang-en-sluitwerk, dunne meubelplaten, wieltjes en voeten. Het gaat hierbij om attributen die bevestigt kunnen worden aan een meubelstuk. Dit omvat niet onderdelen die je bevestigt aan deuren en ramen. Dit noemen wij hang-en-sluitwerk en deze worden gebruikt om deuren en ramen aan te hangen, te openen, op slot te doen en te sluiten. Als u hiernaar op zoek bent verwijzen wij u door naar ons deurbeslag en raambeslag.

Het meubelbeslag van PontMeyer

PontMeyer biedt meubelbeslag in verschillende materialen, afmetingen en maatvoeringen. Daarnaast vindt u bij ons een ruime keuze uit verschillende soorten meubelbeslag. Ons brede assortiment bevat kogelsnap- en magneetsloten, ladegeleiders, knoppen, grepen, leuninghouders en ander divers meubelbeslag. Het meubelbeslag van PontMeyer geeft u meubel het gewenste functionele nut. Alle producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen zodat u lang plezier heeft van uw meubels.

Functioneel

Het meubelbeslag van PontMeyer is functioneel, sterk en duurzaam. Voor het bevestigen van deze producten heeft u waarschijnlijk de juiste schroeven nodig. Wij geven u graag advies over de juist te gebruiken materialen voor het bevestigen van uw meubelbeslag. Het zou zonde zijn als u in de nieuwe kast een barst krijgt door het gebruik van de verkeerde schroeven. Gebruikt u het meubelbeslag voor een buitenmeubel? Gebruik dan een rvs-meubelbeslag, het liefst voorzien van een zinklaag. Voor duurzaam gebruik raden wij RVS aan als het meubel veel buiten staat. Een extra zinklaag beschermt ook tegen corrosie. Het zink reageert met de zuurstof of water in de lucht en creëert een zuurstof laag wat in verloop van tijd het zink geheel afsluit van alle zuurstof. Voor binnen meubels is dit niet altijd nodig. Weet u niet zeker welk materiaal het beste geschikt is voor uw meubels? Wij geven u hier graag advies over.

Meubelbeslag kopen bij PontMeyer

In onze online webshop vindt u een ruim assortiment aan meubelbeslag. De meeste van deze artikelen zijn op voorraad. Wanneer u deze voor 13.00 uur besteld dan zorgen wij ervoor dat uw order morgen bij u in huis is. Wij geven u graag professioneel advies over het materiaalsoort, de maatvoering en de uitvoering. Andere producten om het meubelbeslag te bevestigen vindt u uiteraard ook in onze webshop.