text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Lengte (mm)
Dikte (mm)
Maatvoering
Materiaalsoort
Productgroep
Filter 6 resultaten

Schroefogen

Niet elke schroef is bedoeld om materialen aan elkaar vast te maken. Er zijn ook soorten schroeven waarmee je snel, gemakkelijk en sterke ophangpunten kan maken. Hiervoor is een schroefoog perfect geschikt. Ze kunnen worden ingedraaid in bijvoorbeeld vuren planken maar ook aan muren.

De schroefogen van PontMeyer zijn gemakkelijk in te draaien en zorgen voor een stabiel ophangpunt. De collectie die wij aanbieden biedt een brede keuze uit kleine en grote schroefogen van hoge kwaliteit en voor een sterke prijs. Al onze schroefogen zijn gemakkelijk te bestellen en indien besteld voor 13.00, morgen bij u in huis.

Breed assortiment ogen

Ogen zijn zowel voor binnen als buiten gebruik goed geschikt. Let er wel op dat u de juiste schroefoog gebruikt. Hoge kwaliteit schroefogen zijn gemaakt van RVS. Dit betekent dat deze niet roesten. Voor binnen gebruik is dit minder van belang, maar voor buiten gebruik is het veel duurzamer om gebruik te maken van een RVS-schroefoog.

Daarnaast kunt u bij ons voor schroefogen kiezen die voorzien zijn van een zinklaag. Dit beschermt de schroef tegen corrosie. Uiteraard zijn onze schroeven in verschillende maten te koop. Kijk van tevoren goed welke soort materiaal u wilt gebruiken om door het oog te halen. Zowel de lengte van de schroef als de diameter van het oog verschilt. PontMeyer biedt een brede keuze in zowel de lengte als de diameter van de schroefoog. Van 8 millimeter tot 100 millimeter in diameter. In lengte bieden wij schroefogen van 14 tot 50 millimeter.

Bevestigen ogen

Het is verstandig om gebruik te maken van sterk plug. Deze verzekert u ervan dat de schroefoog niet uit de muur komt. Het zou zonde zijn als u thuiskomt en vindt u drooglijn in de modder. Een schroefoog kan bevestigd worden zonder plug, echter raden wij aan om een plug te gebruiken om er zeker van te zijn dat de schroefoog stevig in de muur bevestigd is.

Daarnaast kunt u gebruik maken van een griptang om moeiteloos de schroefoog stevig in de muur te draaien. Door van tevoren goed te controleren welk artikel u nodig heeft wordt het bevestigen van een schroefoog erg gemakkelijk.

Schroefoog kopen bij PontMeyer

PontMeyer adviseert u graag mocht u vragen hebben over het juiste artikel of de bevestiging. U kunt tussen 07.00 uur en 19.00 uur contact opnemen met onze klantenservice. Wanneer u bij ons voor 13.00 besteld zorgen wij ervoor dat u morgen uw ogen binnen heeft. Zo kunt u snel beginnen met uw klus.

Ook de overige artikelen die u nodig heeft voor uw klus vindt u waarschijnlijk bij PontMeyer. Naast bezorgen kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om één van onze vestigingen te bezoeken. Op onze vestigingen pagina ziet u welke vestigingen we hebben verspreidt over het hele land.