text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Schroefhaken

15 producten gevonden

Haken worden voornamelijk in de muur of tegen een balk vastgezet om hier een voorwerp aan te hangen. Hierbij kunt u denken aan een prachtig schilderij voor op de muur, het ophangen van een poster aan uw wand of de onvergetelijke vakantiefoto’s ophangen. PontMeyer heeft een verschillend assortiment in haken waardoor u zonder moeite een voorwerp tegen de wand kan ophangen. Door het veelzijdige aanbod in haken is er voor iedere klus een gepaste haak. Er zijn namelijk verschillende varianten die verschillende doeleinden hebben. Op deze pagina vindt u alles over de haken die PontMeyer aanbiedt. De haken die wij aanbieden zijn van verzinkt staal gemaakt. Door het laagje zink dat op het metaal zit wordt het materiaal beschermt tegen corrosie en zijn de haken bestand tegen water. U kunt ze dus voor binnen, maar ook voor buiten gebruiken.

Plafondhaken

Door middel van een plafondhaak kunt u uw lamp op een veilige manier ophangen. Door middel van de schroefconstructie kunt op een relatief makkelijke en goedkope wijze uw lamp aan het plafond ophangen. De plafondhaken die PontMeyer aanbiedt zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar. De haken zijn in 70mm en 100mm beschikbaar. Naast verzinkt bieden wij ook de witte plafondhaak van 70mm aan die mooi kleurt met een witte wand.

Schommelhaken

Schommelhaken worden gebruikt zodat u zelf uw eigen schommel op veilige wijze kunt bouwen. Te gebruiken bij een juiste montage met een plug van 14 en een maximaal gewicht van 175 kg. De schommelhaken worden in een set van twee stuks aangeboden met een maatvoering van 130mm. Omdat het materiaal van de haak verzinkt is kunt u een veilige schommelconstructie voor uw kinderen buiten in de tuin bouwen en zal de schommelhaak niet roesten.

Schroefhaken

De schroefhaken worden voornamelijk gebruikt om er dingen mee op te hangen. U kunt de schroef rechtstreeks in de muur of plank draaien of eerst nog een gaatje boren. Door het open oog kunt u er dingen aan ophangen zoals een lamp of schilderij. PontMeyer verkoopt schroefhaken in verschillende maten en hoeveelheden. U heeft de optie tussen 40mm en 50mm en een set van 25 of 40 stuks.

Ons assortiment in haken

Voorwerpen ophangen is nog nooit zo simpel en veilig geweest met behulp van haken. Heeft u deskundig advies nodig in uw keuze welke haak nodig heeft? De medewerkers van PontMeyer helpen u graag verder. Log in om de prijzen te kunnen zien. U heeft de mogelijkheid uw bestelling te laten bezorgen of af te halen bij één van de vestigingen.