text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Balkdragers

Balkdragers worden gebruikt als hulpmiddel voor houtverbindingen en zijn geschikt voor montage aan beton, kalkzandsteen, vloeren, ravelingen en hout in platte of hellende daken. Ze zijn geproduceerd uit één geheel thermisch verzonken staal zonder lasverbindingen. Vanwege de vlakke bovenlip leent het product zich voor meerdere toepassingen.

12 producten gevonden

De balkdrager beschikt over meerdere boutgaten, hierdoor is het product makkelijk te bevestigen. Balk dragers zijn leverbaar in diverse afmetingen, geschikt voor de afmeting van jouw balk en jouw constructie.

Toepassingen balkdragers

Balkdragers zijn een handig hulpmiddel voor het bouwen van een constructie. Balkdragers zijn makkelijk toepasbaar voor het bouwen van een pergola, tuinoverkapping, carport en een raveling. Je monteert de balkdrager op de gewenste plek, na het plaatsen kunt je de balk vast schroeven aan de balkdrager voor extra ondersteuning.

Alternatieven voor balkdragers

In combinatie met een regeldrager en gordinglas kunt je de constructie uitbreiden en meer ondersteuning bieden. Hoekankers lenen zich hier ook uitstekend voor. Spreidbouten kun je gebruiken voor het stevig monteren van de constructie. Spreidbouten lenen zich voor montage van stalen balken, hout, stalen rails, steigerbouw, en ladders. Wanneer de zeskant moer of kop wordt aangedraaid, dan wordt de conus in de huls getrokken en spreid dit over de volle lengte in het basismateriaal.

Balkdragers kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je balkdragers kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee eenvoudige stappen een account aan. Vervolgens kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en het juiste deurbeslag bestellen. Wil je balkdragers in de aanbieding kopen? Bekijk dan onze acties. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van PontMeyer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of lees onze Bouwkrant. Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.