text.skipToContent text.skipToNavigation

Balkdragers

Balkdragers dienen als hulpmiddel bij het bouwen van een constructie. Lees hier verder.

  • 1(current)
31 producten gevonden
  • 1(current)

Balkdragers

Balkdragers worden gebruikt als hulpmiddel voor houtverbindingen en zijn geschikt voor montage aan beton, kalkzandsteen, vloeren, ravelingen en hout in platte of hellende daken. Ze zijn geproduceerd uit één geheel thermisch verzonken staal zonder lasverbindingen. Vanwege de vlakke bovenlip leent het product zich voor meerdere toepassingen. De balkdrager beschikt over meerdere boutgaten, hierdoor is het product makkelijk te bevestigen. Balk dragers zijn leverbaar in diverse afmetingen, geschikt voor de afmeting van uw balk en uw constructie.

 

Toepassingen

Balkdragers zijn een handig hulpmiddel voor het bouwen van een constructie. Balkdragers zijn makkelijk toepasbaar voor het bouwen van een pergola, tuinoverkapping, carport en voor uw raveling.

Uw monteert de balk drager op de gewenste plek, na het plaatsen kunt u de balk vast schroeven aan de balkdrager voor extra ondersteuning.

Alternatieven

In combinatie met een regeldrager en gordinglas kunt u uw constructie uitbreiden en meer ondersteuning bieden. Hoekankers lenen zich hier ook uitstekend voor. Spreidbouten kunt u gebruiken voor het stevig monteren van uw constructie. Spreidbouten lenen zich voor montage van stalen balken, hout, stalen rails, steigerbouw, en ladders. Wanneer de zeskant moer of kop wordt aangedraaid, dan wordt de conus in de huls getrokken en spreidt dit over de volle lengte in het basismateriaal.