text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Toon meer Toon minder
Merk
Maatvoering
Toon meer Toon minder
Materiaalsoort
Modelcode
Toon meer Toon minder
Vorm
Productgroep
Filter 26 resultaten

Vouw- en schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag gebruikt u om een schuifdeur te maken voor in uw woon- of slaapkamer, voor een (inloop)kast of kamer en suite, maar ook voor in een kantoor. Een schuifdeur is erg praktisch en eenvoudig te gebruiken. Lees hier meer over de keuze en het monteren van schuifdeurbeslag.

26 producten gevonden

Schuifdeurbeslag

Schuifdeuren kunt u zelf bouwen met de onderdelen die u kunt kopen bij PontMeyer. Het aantal schuifdeuren die u wenst te plaatsen bepaald deels welk systeem voor u geschikt is. U kunt kiezen uit schuifdeuren met onder geleiding door middel van een rail of stootdopppen waardoor uw schuifdeur niet de andere deuren kan raken. Bij de schuifdeur systemen van PontMeyer kunt u zelf het hout kiezen voor uw panelen.

Montage schuifdeuren

Schuifdeuren kunt u gemakkelijk monteren op de muur of plafond. Maak hierbij gebruik van een boor schroefmachine. Indien nodig kunt u gebruik maken van pluggen en schroeven voor de juiste verankering. U plaats de bovengeleiding op uw muur en plafond. De geleiders schroeft u op het houten paneel met een handschroevendraaier of schroefmachine. U kunt nu de panelen in uw rail hangen. Heeft u stootdoppen of een onderrail, kunt u deze monteren.

Benodigdheden

Heeft u een houten gemelamineerde plaat ingekort? Dan kunt u de randen afwerken door deze te behandelen met kantenband of deze te schilderen met verf. Om de schuifdeuren na montage te kunnen openen en sluiten kunt u schuifdeurgreep plaatsen. Wenst u uw rail systeem netjes af te werken? Dan kunt u dit afwerken met timmerhout.

Vouw en schuifdeurbeslag kopen? Kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.