text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Vouw- en schuifdeurbeslag

Schuifdeuren monteer je eenvoudig zelf met de onderdelen van PontMeyer. Welk systeem geschikt is, hangt af van het aantal schuifdeuren die worden geplaatst. Je kunt kiezen voor schuifdeuren met geleiding via een rail aan de bovenkant of door een geleider op de vloer. Verder is er een mogelijkheid voor stootdoppen, waardoor de deuren elkaar niet kunnen raken.

26 producten gevonden

Montage schuifdeuren

Schuifdeuren monteer je eenvoudig op de muur of plafond. Maak hierbij gebruik van een boor schroefmachine. Indien nodig gebruik je pluggen en schroeven voor de juiste verankering. Plaats de bovengeleiding op de muur en/of plafond. De geleiders schroef je op het houten paneel met een handschroevendraaier of schroefmachine. Je kunt nu de panelen in de rail hangen. De eventuele stootdoppen of onderrails kun je vervolgens monteren.

Afwerking schuifdeurbeslag

De bovenkant van een rails wordt vaak afgewerkt. Dit is mogelijk door bijvoorbeeld gemelamineerd spaanplaat te gebruiken. Heb je een gemelamineerde plaat ingekort? Werk de randen dag af door deze te behandelen met kantenband of te schilderen met verf. Om de schuifdeuren na montage eenvoudig te kunnen openen en sluiten, gebruik je schuifdeurgrepen.

Schuifdeurbeslag kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je vouw- of schuifdeurbeslag kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Het meeste beslag hebben we voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.