text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Veiligheidsbeslag

35 producten gevonden

Veiligheidsbeslag

Veiligheidsdeurbeslag is een belangrijk onderdeel van inbraakpreventie. Het beslag vormt een extra bescherm laag over het slot. Hierdoor is het niet mogelijk om met gereedschap bij de kern van het slot te komen. Veiligheidsbeslag bestaat uit een buiten- en binnenschild. Het buitenschild monteert u aan de binnenzijde zonder zichtbare schroeven aan de buitenkant. Het is hierdoor moeilijk om het schild te verwijderen en bij het cilinderslot te komen.

Bij PontMeyer koopt u veiligheidsbeslag als compleet set of als losse schilden. Daarnaast hebben we verschillende uitvoeringen, zoals kortschild, langschild en een sluitkom.

Kerntrekbeslag: veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

In het assortiment van PontMeyer vindt u ook veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging, oftewel kerntrekbeslag, is veiligheidsbeslag waarbij de cilinder geheel door metaal omsloten is. Het cilinder kan hierdoor niet uit het beslag getrokken worden. Dit wordt ook wel kerntrekken genoemd. Vandaar de naam kerntrekbeslag.

Kerntrekbeslag beschermt dus het cilinder, maar geeft in een oogopslag ook al aan dat het voor inbrekers niet eenvoudig zal zijn en het tijd gaat kosten. De kans dat uw huis wordt overgeslagen is hierdoor een stuk groter vanwege veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Met een cilindertrekbeveiliging verlaagd de kans op een succesvolle kans met maar liefst 90%.

Veiligheidscertificaten voor veiligheidsbeslag

Om goed te kunnen aanduiden hoe veilig veiligheidsbeslag is, is er een certificering van toepassing op veiligheidsbeslag. Er zijn twee soorten veiligheidscertificaten waar veiligheidsbeslag aan kan voldoen. Dit zijn: SKG Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

In ons assortiment vindt u veiligheidsbeslag die beschikken over één of meerdere certificeringen.

Veiligheidsbeslag kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u veiligheidsbeslag kopen bij PontMeyer? Kijk onder andere eens rond in ons ruime assortiment aan veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben het meeste veiligheidsbeslag voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.