text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Vuren vloerdelen

7 producten gevonden

Vuren vloerdelen zijn uitermate geschikt voor het maken van vloeren in houten blokhutten of vlieringen in schuren. Dankzij de veer en groef waarvan de vloerdelen zijn voorzien, zijn de vuren vloerdelen gemakkelijk in elkaar te schuiven. Zo creëer je eenvoudig een tochtvrije en waterdichte vloer. Bij PontMeyer vind je vuren vloerdelen in de diktes 18 mm en 22 mm.

Zorg bij het plaatsen van de vuren vloerdelen dat deze niet te strak tegen elkaar geplaatst worden. Dit geeft de plank namelijk de ruimte om uit te zetten. Op zoek naar andere veer en groef planken? Bekijk ook ons aanbod aan vuren vellingdelen en vuren kraaldelen.

Vuren vloerdelen kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de vuren vloerdelen? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en jouw bestelling plaatsen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

Vuren vloerdelen aanbiedingen

Wil je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen voor vuren vloerdelen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties. Zo koop je altijd jouw vuren vloerdelen tegen de beste prijs.