text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Netto kopmaat (mm)
Toon meer Toon minder
Lengte (mm)
Toon meer Toon minder
Oppervlakte afwerking
Toon meer Toon minder
Milieucertificaat
Kopmaat (mm)
Toon meer Toon minder
Productgroep
Filter 99 resultaten

Vuren planken

 

99 producten gevonden

Bent u op zoek naar Vuren planken? Dan bent u bij PontMeyer aan het goede adres. Gaat u bijvoorbeeld aan de slag met deuren, trappen of vloeren? Of zijn de Vurenhout planken juist bedoeld voor buitenbetimmeringen? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw toepassing. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid aan de slag gaat. Bij PontMeyer beschikken we over een ruime keuze aan Vuren planken. Onze Vurenhout planken hebben diverse kopmaten en diverse lengtematen. Daarnaast bestaat ons assortiment uit ruwe planken, geschaafde Vuren planken en geïmpregneerde vuren planken. Wilt u meer weten over ons assortiment aan Vuren planken? Lees dan verder of bekijk ons assortiment Vuren kraaldelen!

Vuren planken geschaafd

Bij Pontmeyer verkopen we Vuren planken geschaafd, ruwe planken en geschaafd vandikte Vurenhout planken. Het verschil tussen Vuren planken geschaafd en ruw is dat de geschaafde Vuren planken machinaal zijn glad geschaafd. Hierdoor komen er vrijwel geen houtvezels en/of kleine oneffenheden aan het oppervlak voor. De geschaafde Vurenhout planken die wij leveren komen uit Noord Europa. Door de kou is dat wat steviger hout en hierdoor nemen de Vuren planken snel vocht op.

De maatvoeringen in vuren planken

Alle gangbare maatvoeringen met betrekking tot Vuren planken zijn in ons assortiment aanwezig. Op onze pagina kunt u filteren op de verschillende kopmaten en kunt u tevens filteren op de lengtematen. Denk bijvoorbeeld aan de veelvoorkomende panlatten met kopmaat 22x50mm. Heeft u kleinere maten Vurenhout planken nodig en vindt u deze niet terug? Dan zou het kunnen zijn dat deze op onze aftimmerlat pagina staat. De lengtematen variëren van 2,4 meter tot 6,6 meter. Bent u specifiek op zoek naar Vuren planken van 30 cm breed of meer? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste Adres. Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de maat van uw Vurenhout planken kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We kunnen dan altijd inventariseren wat we voor u kunnen betekenen. Let er wel bij de Vurenhout planken op dat er een bruto- en nettomaat is. Beiden laten we zien.

Geïmpregneerde vuren planken: een langere levensduur bij buitengebruik

Onbehandelde Vuren planken zijn niet geschikt om buiten te gebruiken. Dit levert een zeer korte levensduur op. Vurenhout betreft een naaldhoutsoort en naaldhoutsoorten hebben een minder lange levensduur ten opzichte van de verschillende hardhoutsoorten. In de categorie tuinhout ziet u het assortiment geïmpregneerd hout staan. In dit assortiment vindt u ook de Vurenhout planken alleen zijn deze geïmpregneerd waardoor ze buiten een lange levensduur hebben. De impregneer zorgt ervoor dat het hout waterafstotend, schimmelwerend en brandvertragend is. Het impregneren zorgt ervoor dat de Vuren planken een gemiddelde levensduur hebben van 20 jaar. U kunt de levensduur verlengen door onderhoud te doen met bijvoorbeeld vochtregulerende beits. Dit zorgt ervoor dat er wel vocht uit de Vurenhout planken kan maar dat er geen vocht in kan komen. Naast dat ons assortiment hardhout goede alternatieven heeft kunt u ook eens een kijkje nemen in ons assortiment douglas hout. Twijfelt u tussen Vurenhout en Grenen? In ons artikel over grenenhout behandelen leest u alles wat u moet weten over het verschil tussen deze twee houtsoorten.

Het bewerken en verwerken van vurenhouten planken

Één van de grote voordelen van Vuren planken is dat ze gemakkelijk te bewerken zijn. Maar bent u er ook van op de hoogte dat Vurenhout planken ook gemakkelijk te verwerken zijn? Vuren planken zijn namelijk licht van gewicht, waardoor u er eenvoudig mee kunt werken. Daarnaast hebben de Vuren planken een geluiddempende werking en zorgen zes voor een goed geïsoleerde constructie.

Planken voor in de tuin nodig?

Bent u klaar met het verbouwen van uw huis en gaat u verder met uw tuin? Denk dan eens aan het bouwen van uw eigen terras. Bekijk hier ons assortiment houten vlonderplanken en composiet vlonderplanken. Met PontMeyer maakt u uw droomhuis compleet!

Vuren planken kopen bij Pontmeyer

Wilt u Vurenhouten planken kopen? Maak dan in twee simpele stappen een account bij ons aan. Hierna heeft u de mogelijkheid om onze prijzen in te zien en uw bestelling Vuren planken te plaatsen. Koopt u Vurenhout planken liever in de winkel? Kom dan langs bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. De meeste vestigingen hebben een handige drive-in, waar u uw nieuwe lading Vuren planken gemakkelijk kunt inladen in uw auto of bus. Wilt u meer weten over ons assortiment aan Vuren planken of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.