text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Product
Lengte (mm)
Oppervlakte afwerking
Milieucertificaat
Houtsoort
Productgroep
Filter 4 resultaten

Kastplanken

​​Kastplanken

Een kastplank kunt u zowel gebruiken bij het maken van een nieuwe kast of gebruiken als legplank in een bestaande kast. Onze kastplanken zijn gemaakt van vurenhout en bestaan uit smalle houtdelen die aan elkaar verlijmd zijn. Door de sterke verbinding tussen de houtdelen, zijn de kastplanken breed inzetbaar. Dankzij de vele maten in ons assortiment vindt u altijd een geschikte plank voor uw kast. Om tot het gewenste eindresultaat te komen, kunt u de kastplanken oververven in de door uw gewenste kleur verf.

Vuren kastplanken op maat maken en bevestigen

U kunt de kastplanken gemakkelijk op maat zagen met een handzaag of met een zaagmachine. Schuur de gezaagde randen op om splinters te voorkomen. Bevestig de kastplanken door deze te plaatsen op kastplankdragers of door ze blind te bevestigen. Kastplankdragers bevestigt u door ze in voorgeboorde gaten te schroeven.

Andere soorten kastplanken

Bent u niet op zoek naar vuren kastplanken? U vindt bij PontMeyer ook andere soorten kastplanken zoals gelamineerde kastplanken. Het gelamineerde spaanplaat leent zich uitstekend voor het maken van een kast of kastplank en hoeft niet geverfd te worden. Als u op zoek bent naar een robuuste uitstraling van de nieuwe kast, dan zijn steigerplanken geschikt. De planken zijn te behandelen met een beits waardoor u de uitstraling kunt aanpassen in de door uw gewenste kleur. Liever een moderne kast? Gebruik dan MDF platen als basis voor uw kast. MDF kunt u zeer goed bewerken waardoor het hout veel mogelijkheden biedt.

Kastplanken kopen bij PontMeyer

De juiste kastplanken gevonden voor uw project? Maakt dan een account aan of log direct in op de website. Zo kunt u eenvoudig de prijzen inzien en uw bestelling plaatsen. Heeft u vragen over onze kastplanken, dan kunt u bellen naar onze klantenservice of langskomen in één van de vestigingen van PontMeyer. We helpen u graag verder!