text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Deurprofiel

4 producten gevonden

Deurprofielen kopen?
Door omstandigheden kan het voorkomen dat uw deur niet optimaal sluit. Bij een buitendeur kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er toch nog regenwater en vuil binnenkomt. Met het juiste deurprofiel is de deur dan waterdicht. Om dit toch te realiseren, kunt u het deurprofiel aanpassen en afdichten. Hiervoor heeft u in dit geval een weldorpel nodig. Wanneer u op zoek bent naar dit soort praktische toevoegingen voor uw deur,  bent u bij de juiste categorie beland. Bij PontMeyer vindt u weldorpels, stopnaalden en tongnaalden in het assortiment deurprofielen.  

Praktische toevoegingen voor uw deurprofielen 

Wilt u op een gemakkelijke manier voorkomen dat het regenwater en vuil van buiten in huis komt? Zoekt u materiaal waarmee u een waterdichte en tochtvrije aansluiting creëert? Of wilt u twee draaiende deuren los van elkaar kunnen openen? Werp dan een blik in het onderstaande assortiment deurprofielen. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw deurprofiel geheel naar wens te maken. U bent bij PontMeyer aan het juiste adres voor weldorpels, tongnaalden of stolpnaalden. Bovendien kunt u het gewenste deurprofiel direct online bestellen. Maakt u liever een keuze als u de producten gezien heeft of ontvangt u graag persoonlijk advies? Bezoek dan een van onze vestigingen. Ook daar staan we voor u klaar.

Soorten deurprofielen 

Wilt u uw deur aanpassen door middel van een deurprofiel? Dan moet u wel weten welk profiel voor welk doeleinde geschikt is. Bij PontMeyer vindt u drie verschillende profielen in het assortiment. We zullen even kort toelichten wat een weldorpel, een stolpnaald en een tongnaald is.

Weldorpel voor uw buitendeur 

Het eerste deurprofiel is de weldorpel. Zoals eerder vermeld, draagt dit product bij aan de waterdichtheid van uw buitendeur. Dit profiel wordt gemonteerd aan de onderkant van de deur. Een weldorpel zorgt er namelijk voor dat de deur goed afgesloten is waardoor regenwater en vuil niet naar binnen kan. Hierdoor draagt zo’n weldorpel ook bij aan de levensduur van uw deur. Bovendien geeft een weldorpel een luxe tintje aan uw buitendeur.  

Stolpnaald en deurprofiel voor openslaande deuren 

Een ander deurprofiel verkrijgbaar bij PontMeyer is de stolpnaald. Dankzij de unieke vorm van het profiel wordt het doorgaans gebruikt bij openslaande deuren naar de tuin. Er zijn ook varianten die speciaal gemaakt zijn voor grote openslaande ramen. Op de deur die rechtsom open gaat, monteert u op de lange zijde de stolpnaald. De stolpnaald ziet er als het ware uit als een strook tussen de twee deuren in. Hierdoor creëert u een goede waterdichte aansluiting en reduceert u tegelijkertijd de tocht in huis.  

Tongnaald voor draaiende deuren 

Ten slotte is er nog de tongnaald. Dit is een bijzondere aanslaglijst. In tegenstelling tot de andere twee varianten wordt de tongnaald namelijk gemonteerd op twee draaiende deuren. De deuren in kwestie hoeven dankzij de tongnaald niet tegelijkertijd te worden geopend. Hierdoor gebruikt u de deur vervolgens gemakkelijk als een loopdeur. Doorgaans ziet u daarom dit deurprofiel bij deuren in de horeca.  

Deurprofiel kopen bij PontMeyer 

Staat u op het punt te investeren in nieuwe deurprofielen? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres! Wij hebben alles in huis voor uw bouwproject. Alles kunt u eenvoudige online via de webshop bestellen. Daarnaast delen we graag onze kennis en expertise met u. Komt u er zelf bijvoorbeeld niet uit welk deurprofiel u moet kopen? Weet u niet zeker welke variant geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij adviseren u graag. Daarnaast is het ook mogelijk om een van onze vestigingen te bezoeken. Bouw ook beter met PontMeyer!