text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Deurprofiel

Deurprofielen

Wilt u uw deur een nieuwe uitstraling geven of beter beschermen tegen de verschillende weersomstandigheden? Het juiste deurprofiel zorgt ervoor dat uw deur waterdicht is en er geen vuil binnenkomt. Het deurprofielen assortiment van PontMeyer bestaat uit weldorpels, stopnaalden en tongnaalden.

Soorten deurprofielen

Wilt u uw deur aanpassen door middel van een deurprofiel? Dan moet u wel weten welk profiel voor welk doeleinde geschikt is. We lichten hieronder de verschillende profielen voor u toe.

Weldorpel

Een weldorpel is een onderdorpel van een naar binnen draaiende deur of raam. Het geeft uw deur een luxe uitstraling en draagt bij aan de waterdichtheid van uw buitendeur. Dit profiel monteert u met watervaste houtlijm vast aan de onderkant van de deur. Een weldorpel zorgt voor een goede afsluiting van de deur, waardoor regenwater en vuil niet naar binnen kan. Zo draagt een weldorpel ook bij aan de levensduur van uw deur.

Stolpnaald

Een stolpnaald is een deurprofiel dat bij openslaande deuren (of ramen) op het rechter draaibare deel wordt aangebracht. Dit zorgt voor een goede water en luchtdichte aansluiting van de deur. Een groot voorbeeld is dat er geen tussenstijl is, zodat u een grotere deuropening heeft. Een nadeel van de stolpnaald is dat u de deuren tegelijkertijd moet sluiten en openen.

Tongnaald

Ten slotte is er nog de tongnaald. Dit is een bijzondere aanslaglijst. In tegenstelling tot de andere twee varianten wordt de tongnaald namelijk gemonteerd op twee draaiende deuren. De deuren in kwestie hoeven dankzij de tongnaald niet tegelijkertijd te worden geopend. Hierdoor gebruikt u de deur vervolgens gemakkelijk als een loopdeur. Doorgaans ziet u dit deurprofiel terug bij de deuren in de horeca.

Deurprofielen kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u deurprofielen kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan deurprofielen, zoals weldorpels en stolpnaalden. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste deurprofielen voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.