text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Vuré noir

Vuré noir is thermisch gemodificeerd vuren afkomstig uit Finland. Kenmerkend voor dit materiaal zijn de geborstelde zichtvlakken die zorgen voor een uniek reliëf. De aanwezigheid van knoesten geeft het materiaal een stoere en geleefde uitstraling, perfect voor het creëren van een opvallende gevel. Lees meer

 

55 producten gevonden

Wat zijn de voordelen van vuré noir?

Vuré noir is vurenhout afkomstig uit Finland en staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur, dankzij het thermische modificatieproces. Dit proces verbetert de weerbestendigheid van het hout enverhoogt de isolerende eigenschappen. Bovendien draagt de unieke, geborstelde afwerking van de zichtvlakken bij aan een stijlvol en verfijnd uiterlijk, terwijl de aanwezigheid van knoesten zorgt voor een natuurlijke en stoere uitstraling.

Waarvoor gebruik je vuré noir?

Vuré noir is bijzonder geschikt voor gevelbekleding, dankzij de combinatie van stijl en functionaliteit. De stevigheid en isolerende eigenschappen maken het een ideale keuze voor buitenprojecten, terwijl de verfijnde uitstraling van de geveldelen een meerwaarde biedt voor zowel moderne als traditionele ontwerpen. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of openbare bouwprojecten, vuré noir biedt een betrouwbare oplossing.

Hoe onderhoud je vuré noir?

Onderhoud van vuré noir is relatief eenvoudig, wat bijdraagt aan de aantrekkelijkheid ervan. Regelmatig schoonmaken met milde zeep en water volstaat om het hout in goede staat te houden. Voor een langdurige bescherming en behoud van de kleur is het aan te raden om het hout periodiek te behandelen met een geschikte houtolie of -lak. Door deze eenvoudige onderhoudsroutine blijft vuré noir jarenlang mooi en functioneel.

Vuré noir kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je vuré noir kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste vuré noir bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.