text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Kleuromschrijving
Afwerking toplaag
Samenstelling
Dikte afwerklaag
Netto breedte (mm)
Lambda waarde
Garantie periode
Vochtpercentage
Kwaliteitsklasse
Materiaalsoort
Brandklasse
Netto dikte (mm)
Toepassingsgebied
Kleurnummer
Duurzaamheidsklasse
Dikte (mm)
Kwaliteitskeurmerk
Oppervlakte afwerking
Milieucertificaat
Uitvoering
Filter 38 resultaten

Fraké Noir

Fraké Noir is thermisch verduurzaamd hout met een vlamtekening. Het hout is afkomstig uit West-Afrika en behoort tot duurzaamheidsklasse 1. Het heeft een warme, nootachtige uitstraling waarmee je een robuuste, nostalgische en stijlvolle sfeer creëert. Ook is het krimp- en zwelgedrag van dit hout zeer beperkt en heeft de behandelmethode een positief effect op het warmtecoëfficiënt. Hierdoor heeft het een betere isolerende werking.

38 producten gevonden

Toepassingsgebieden van Fraké Noir

Fraké Noir is licht van gewicht, vormvast en heeft een hoge isolerende waarde. Om deze reden wordt het veelal toegepast voor het bekleden van gevels. Het thermisch verduurzaamde hout is geschikt voor het bekleden van strakke en moderne gevels, maar leent zich ook uitstekend voor klassieke gevels. Daarnaast wordt het veel toegepast in de tuin, voor schuttingen en bekleding van tuinhuizen.

Fraké Noir kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van ons Fraké Noir? Log dan in of maak in twee stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en het juiste Fraké Noir bestellen. Koop je jouw Fraké Noir graag in de aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.