text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Hardhouten planken

 

24 producten gevonden

Hardhouten planken 

Bent u van plan om hout te gebruiken in de tuin? U kunt dan kiezen om te bouwen met hardhouten planken. Hardhout is namelijk erg sterk hout en is zeer weerbestendig. Daarom gaat hardhout erg lang mee. Wilt u alles weten over het zagen en behandelen van hardhout? Lees dan ons artikel over hardhout behandelen.  

Welke hardhouten planken heeft PontMeyer in het assortiment

De meeste soorten hardhout vallen in klasse 1 of 2. Dit geeft aan hoe lang het hout meegaat. Zo gaat het hout in klasse 2 minimaal vijftien jaar mee. In klasse 1 gaat het zelfs langer dan 25 jaar mee. Bij PontMeyer koopt u hardhouten planken met het FSC milieucertificaat. U heeft in hardhout keuze uit Angelim Vermelho en Keruing. De planken zijn verkrijgbaar in lengten tussen 2400mm en 4900mm en met kopmaat 18x200mm. Qua afwerking van het oppervlak van de planken kunt u kiezen tussen 1 zijde gegroefd en 1 zijde glad, geschaafd of ruw. 

Hardhouten planken voor de tuin

Hardhouten planken zijn zeer geschikt om te gebruiken in de tuin. Met een vlonder van hardhout voegt u een warme en stijlvolle sfeer toe aan de tuin. De vlonderplanken van hardhout zijn zeer duurzaam en hebben een levensduur van minimaal 25 jaar. Bekijk hier ons assortiment hardhouten vlonderplanken.

Hardhouten planken kopen bij PontMeyer

Gaat u aan de slag met hardhouten planken in uw bouwproject? Al uw benodigdheden kunt u eenvoudig en snel online bestellen bij PontMeyer. U kunt binnen twee eenvoudige stappen een account aanmaken. U kunt daarna uw bestelling plaatsen die u, mits wij deze spullen op voorraad hebben, de volgende dag op de gewenste locatie ontvangt.  Als u liever het hardhout wilt bekijken of het product gelijk nodig heeft, dan bent u van harte welkom om een van onze vestigingen te bezoeken. Heeft u een korte vraag over hardhouten planken waar een snelle reactie op nodig is? Dan kunt u simpelweg contact opnemen met onze klantenservice.