text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Hardhouten latten

Hardhouten latten bevatten een nerfstructuur en hebben een gemiddelde levensduur van 25 jaar. De latten worden gebruikt voor bouwconstructies, schuttingen, kozijnen en vlonders. Een hardhouten lat is eenvoudig te bewerken en geschikt voor interieure en exterieure toepassingen.

30 producten gevonden

Hardhout is afkomstig van loofbomen. Dit hout staat bekend om de lange levensduur en de sterkte van het hout. Het is daardoor zeer geschikt voor dragende bouwconstructies en bestand tegen vocht. Om de levensduur van jouw project te garanderen, adviseren wij je om het gebruik van de hardhouten latten te combineren met hardhouten balken of hardhouten palen. Wil je de levensduur van hardhout verlengen? Raadpleeg dan onze pagina over het behandelen van hardhout voor tips.

Hardhouten latten op maat

Ben je opzoek naar hardhouten latten 12 mm of hardhouten latten 18 mm in een specifieke afmeting? Maak dan gebruik van onze zaagservice. Onze zaagservice biedt jou de mogelijkheid om hardhouten latten op maat te bestellen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar ook is het vervoeren een stuk eenvoudiger.

Hardhouten latten kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je hardhouten latten kopen bij PontMeyer? Bekijk dan ons assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je inloggen, jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel een bestelling. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je van harte welkom in één van onze vestigingen.