text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Azobe

Houtsoort
Kopmaat (mm)
Netto kopmaat (mm)
Lengte (mm)
Oppervlakte afwerking
Productgroep
Filter 9 resultaten
9 producten gevonden

Azobé hout

Azobé palen (of balken) slijten nauwelijks, zijn oersterk en zeer duurzaam. Ze zijn daarom ideaal als fundering voor uw schutting, tuinhuis of gevel. Voor grotere projecten wordt het hout onder andere toegepast als constructiehout voor het bouwen van sluisdeuren, steigers en bruggen. In ons assortiment vindt u de Azobé palen in drie verschillende kopmaten:

  • Azobe 60x60
  • Azobe 70x70
  • Azobe 80x80

De lengtes van de palen variëren van 1 tot 4 meter lang.

Toch liever balken van een ander type hout? In ons assortiment vindt u ook Douglas balken, hardhouten balken en vuren balken.

Azobé balken

Azobé balken zijn één van de meest duurzaamste hardhouten balken die er bestaan. De verwachte levensduur is 15 tot 25 jaar. Azobé is goed bestand tegen weersinvloeden en rot niet snel weg wanneer het in contact komt met water. Wel kan de normaalgesproken chocoladebruine kleur van het hout in de loop der tijd grijs uitslaan. Om dit te voorkomen wordt geadviseerd het hout te behandelen met beits. Aangezien Azobé een hardhout is, zullen meerdere lagen aangebracht moeten worden om de beits op te laten nemen door het hout.

Azobé hout kopen bij PontMeyer

Bent u dus op zoek naar een houtsoort die lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft? Dan zijn Azobé palen een zeer geschikte optie. Om de prijzen in te zien, maakt u in twee stappen eenvoudig een account aan. Vervolgens kunt u het hout online bestellen of langs gaan in één van onze vestigingen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag!